Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

Otišla prvi put "pod nož" pre 30 godina: Poznati HIRURG otkrio šta je sve MADONA operisala i koliko je NOVCA dala na IZGLED (FOTO/VIDEO)

Prvi estetski zahvat poznata pevačica imala je čak 1990. godine.

1638435014_profimedia-0299946020--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Otkad je stupila na scenu davne 1982. godine, poznata pevačica Madona ulagala je u svoj izgled, zbog čega joj danas niko ne bi dao 63 godine.

Ona je bila inspiracija dr Geriju Linkovu, plastičnom hirurgu koji je specijalista za lice. On je u dvadesetominutnom video-klipu na Jutjubu objasnio koje je sve zahvate imala Madona tokom svoje karijere, i koliko je sve to otprilike koštalo.

Pročitajte još: Nekada je bila simbol LEPOTE, a sada je neprepoznatljiva: Pamela Anderson bez ŠMINKE prošetala ulicama Malibua (FOTO)

Već 1990. godine, Madona je imala prvi veći esteski zahvat. Plastični hirurg je primetio da joj je čelo znatno više nego ranije. Kako je objasnio, u pitanju je procedura podizanja obrva, a samim tim se obavlja zahvat kojim se podiže koža čeonog dela glave.

Već 1995. godine dogodio se prvi fejslifting. Potom pet godina kasnije, pa sve do 2010. godine Madona je radila prve verzije onoga što su danas poznati kao fileri, ali početkom milenijuma jedini filer koji je dozvoljen bio je kolagen filer.

Međutim, stvari se ozbiljnije menjaju od 2010. godine, kada je pevačica još tada radila veoma popularne filere koji su joj napravili "pufnastiji" oblik lica.

Foto: Profimedia

Geri Linkov ističe da je drastična promena 2020. godine posledica još jednog fejsliftinga, koji su pratili još dva fejsliftinga i sređivanje kapaka i podočnjaka, a u kombinaciji sa prethodno rađenim filerima, doveli su do jako čudnog oblika lica.

Koliko košta Madonin izgled?

Prema njegovoj proceni,  Madona je od 1982. godine do danas radila tri fejsliftinga, tri puta je podizala obrve, dva puta kapke, mnogo puta ubrizgavala filere, a možda su tokom godina rađeni i implanti na vilici i uklanjanje viška masti.

Foto: Profimedia

Kako on objašnjava, jedan fejslifting košta od 10.000 do 50.000 dolara, podizanje obrva od 5.000 do 30.000 dolara, kapci i podočnjaci od 10.000 do 30.000 dolara, fileri od 500 do 1.500 dolara po jednom tretmanu, a najverovatnije da je pevačica imala najmanje 30 ubrizgavanja tokom godina.

Procena je da je za njen mladalački izgled potrošeno najmanje 215.000 dolara, bez ostalih tretmana za podmlađivanje kože.

                                PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas