· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Овај одевни комад МОРАТЕ понети овог лета! Позајмите из МАМИНОГ девојачког ормара (Фото)

Прилагодљиве су уз папуче, летње патике, сандале, високу потпетицу, али ако направите мудар избор материјала и боје-понесите их и зими

Depositphotos_103193484_s-2019.jpg
Фото: Depositosphotos

Трендови се враћају! Сезону пред нама, без премца, обележиће повратак бермуда на велика врата. 

Прочитајте још: Џеј има 286 возила, а једно кошта преко 10 милиона долара! Ту је и КОЛЕКЦИЈА коју нема ниједна друга гаража на свету! (Фото/Видео)

Иако смо можда одбацили овај одевни предмет, који је крајем осамдесетих и деведестих обележио женске модне магазине, овај тренд поново је закуцао на велика врата. Ни панталоне ни шортс, ни кратке, ни дугачке, али идеална за све прилике уз добро одабране ципеле, патике или папуче. Осим тога, делују много женственије од врелих панталоница и кратких шортсева, који су већ одавно постали aут.


Emporio Armani, Фото: Depositosphotos

Добро одабране бермуде се могу носити на различите начине.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italian days 🍝 #lapostavecchia

Објава коју дели Débora Rosa (@deborabrosa) дана

Прочитајте још: Имајте савршен тен попут Џесике Албе - ово је њена ТАЈНА (Видео)

Класичне camel бермуде са линијом представљају идеалан спој са кошуљама, али и са сакоима.Ова одевна комбинација током летњих месеци одлично ће пристајати на пословним састанцима, али и вечерњим изласцима.

Прочитајте још: Свако од нас може да спреми шпагете по рецепту Лејди Гаге

Широке, лепршаве бермуде одлично се слажу уз беле патике, док ће оне од лана идеално пристајати уз папуче или јединствене летње сандале.

Модни брендови представили су читаву палету ових одевних комада сачињених од различитих материјала, тексаса, лаганог полиестера, али и кепера и тврђих материјала. Бермуде ове сезоне долазе и у различитим стиловима, од који ће се макар један сигурно прилагодити вашој фигури.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.