Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОДОЉИВО

Ове хаљине су наше мајке обожавале! БЕБИ-ДОЛ је најудобнија хаљина коју ћете икада обући (ФОТО)

Иако су дуже време биле готово заборављене на модној сцени, овог лета беби-дол хаљине нашле су се у самом врху модне лествице и преплавиле улице.

1629014225_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ angelica_fit_
Oglas

Хаљине беби-дол су тренутно тако модерне и слатке (посебно ако су упарене са патикама)!

Ово је лака хаљина за облачење и изгледа апсолутно дивно.

Најудобнија хаљина

То је женствени стил, па је упаривање беби-дол хаљине са здепастим/чврстим ципелама даје занимљив и неочекиван изглед. Увек можете да се определите и за романтичан изглед, јер је ова хаљина створена за различите комбинације.

Прочитајте још: Она је ПРАВА Кери Бредшо: СМЕЛЕ КОМБИНАЦИЈЕ ће вас одушевити, а тек да видите гардеробер! (ФОТО/ВИДЕО)

Оно што је одлично код беби-дол хаљина је то што су прозрачне и лепршаве па ће вам помоћи да се охладите док се време загрева напољу.

Испробајте овај сјајан тренд, сигурно ћете изгледати као модна девојка у једној од ових хаљина! У наставку погледајте како најбоље можете да стилизујете беби-дол хаљину.

Овај тренд је испратила је млада манекенка Каја Гербер, која је на улици прошетала преслатку зелену беби-дол хаљину, коју је упарила са белим равним патикама - класика!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas