Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Ово су најчешће мушке модне грешке

Најважније је да одевна комбинација изгледа уравнотежено, а оно на шта би требало да обратите пажњу је да вам одело није превелико

1616353247_Depositphotos_141260106_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Док жене углавном пажљиво бирају шта ће, како и када да обуку, мушкарци су, када је о одећи реч, много опуштенији. Ипак, нека правила би требало поштовати, а неке непотребне грешке избећи.

Прочитајте још: Сваки мушкарац мора да има једну ствар у орману, а траје дуго

Највећа и најчешћа мушка модна грешка је, тврде стилисти, ношење превелике одеће. Одећа би требало да прати линију тела, а не да буде преуска или преширока. Да бисте били сигурни како вам одећа пристаје, поведите некога у куповину. Продавцима не би требало да верујете, јер је њима у интересу да купите што више, а не да добро изгледате. Важно је и да одевна комбинација изгледа уравнотежено.

Фото: деспоситос

На пример, велике, грубе кошуље не би требало да се носе са панталонама од одела, него са панталонама од пођеднако грубог материјала, на пример са фармеркама. Које боје вам добро стоје можете да откријете испробавањем различитих мајица - видећете да вам у некима лице изгледа свежије. При избору фармерки, тамније нијансе сигурнији су избор, јер могу да се комбинују с формалнијом одећом попут сакоа. Ако нисте сигурни која је прикладна одећа за неку ситуацију, увек је добро да се обучете мало елегантније од очекиваног, него да изгледате сувише лежерно. Само пазите да не изгледате боље од шефа.

- Ако имате само једно одело, најбоље је да буде класичног кроја и тамне боје јер тада делује озбиљније, али је и свестрано. Већина мушкараца одлично изгледа у тамносивом оделу, али је добра и морнарскоплава или црна ако сте тамнокоси.

 Детаљи попут шешира, шала или кравате везане на посебан начин први буду примећени, па обратите пажњу на њих.

- Одећа у складу с модним трендовима добро ће изгледати само сезону, две. Можда ни толико јер оно што добро изгледа у модним часописима често изгледа лоше у пракси. Исплати се уложити у одећу класичних кројева и узорака који ће увек бити у моди, нарочито ако је реч о скупљим комадима.

- Сваки мушкарац требало би да има добар пар ципела које иду уз свечану одећу. Црне ципеле могу да се носе готово уз све.

- Упадљив накит попут кожне наруквице најбоље изгледа у комбинацији с једноставнијом одећом.

Прочитајте још: Будите ПРАКТИЧНЕ: Ово су комбинације које можете да купите сада и носите годинама! (ФОТО)

- У мајицама с великим принтовима изгледаћете попут ходајуће рекламе, а кломпе и „кроксице" никоме не стоје добро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas