Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Budite PRAKTIČNE: Ovo su kombinacije koje možete da kupite sada i nosite godinama! (FOTO)

Budite praktične i moderne

1616056755_Capture.JPG
Foto: Printscreen/Istagram/ whowhatwearxtarget
Oglas

Ako posmatramo kupovinu kao takvu, primetićemo da u poslednje vreme sve više biramo komade koji bi trajali sezonama.

One koje možemo iznova i iznova da nosimo, a opet da nikada ne izgledamo isto.

Šta se promenilo? Zašto čak i trendseterke daju primat klasici i izgledu koji može da postigne svako sa mnogo malo truda?

Ovo su stajlinzi koji se lako mogu uklopiti i sa ostalim stvarima iz vašeg ormara, a pritom su vrlo efektni, trenutno trendy, a biće i u godinama koje dolaze.

Ove ležerne odevne kombinacije nimalo ne deluju kao nešto što ste osmislili za par minuta, a njihova jednostavnost će iznedriti taj pravi kežual luk kome svi teže.

Kožna suknja

Ako je neki komad ključan za ovu sezonu to je svakako kožna suknja. Ovaj odevni komad dodaje neverovatnu notu svakom autfitu.

Pepito

Možda podseća na nešto što bi vaša mama ili baka rado nosile, ali pepito je ove godine eksplodirao. Nije bitno da li je klasičan crno beli ili pak onaj u boji, bitno je da je deo stajlinga.

 

 

Komplet

Odela u pastelnim tonovima, uvek će biti dobar izbor kada su u pitanju dnevne odevne kombinacije.

 

 

Kroko

Ako niste primetili kompleti su baš dominatni ove godine. Od vremena karantina to su trenerke, oduvek odela, a od skoro i kožni kompleti sa krokodilskom šarom.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas