Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
модерно

Ово су ТИК ТОК ОБРВЕ: ЖЕНЕ широм света ЖЕЛЕ баш ТЕ (ВИДЕО)

Амандла Стенберг, глумица која је звезда нове лимитиране серије Дамиена Цхазеллеа дала је интервју за Вогуе у којем нас је заинтригирала својим беаутy навикама.

1597826642_people-2591614_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Рекла је да се препустила тзв. фоx еyе изазову који се појавио на ТикТоку односно да је обријала крај обрва и сада има сасвим нови облик који обожава.

Прочитајте још: Овај ХОТЕЛ испуњава жеље! Све је на дохват руке, септембром је ПОСЕБНА ПРИЧА (ФОТО)

ТикТок обрве појавиле су се као резултат фоx еyе изазова који се на тој друштвеној мрежи појавио још у јануару. Ради се о изазову у којем су људи масовно бријали крајеве обрва како би постигли овај изглед који иначе носе Кендалл Јеннер и Белла Хадид. Ради се у силуети обрве која не прати линију аркаде већ завршава као равна линија. Поанта је обријати тек крај лука обрве и исцртати равну линију оловком.

Међутим, будући да се радило о изазову, низ корисника је обријало пола обрве, неки и целе и дошло је до разних нелагодних ситуација за па су неки морали да исцртавају целе обрве.

Прочитајте још: Зашто ИСПОД ОЧИЈУ стављамо ПОСЕБНУ КРЕМУ, а не ону за остатак лица и због чега је то ВАЖНО?

Све више корисника ТикТока, Инстаграма и YоуТубеа дели своје едиторијале како постићи овај изглед, но, на срећу, фоx еyе изазов су оставили иза себе. Могуће је постићи овај изглед и без бријања обрва, а у наставку можете погледати како то учинити користећи само шминку. Бритвице ипак оставите по страни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas