Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет фризура за танку косу: Промена која ће вам се свидети

Танка коса не мора више да буде проблем, када су у питању фризуре...

1691142264_shutterstock_529646581.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Била да вам је природно таква коса, или вам у последње време доста опада, не морате бринути. Увек можете стилизовати косу или направити фризуру која ће сакрити ову ману.

Погледајте којих пет фризура одлично стоји дамама са танком косом и будите спремне на промене.

Степенаста фризура

Покушајте да избегнете равне фризуре које ће само истаћи танкоћу косе. Бирајте степенасте фризуре, а нарочито оне са оштро сеченим крајевима. Овако ће ваша коса добити на бујности, а и изгледаћете модерно јер је ова фризура увек у тренду.

Таласасти лоб

Не ћелите да потпуно скратите косу - нема проблема. Ту је лоб фризура коју карактерише дужина косе до рамена. Експериментишите са текстуром косе, направите таласасту или коврџаву фризуру и будите одушевљене променом косе.

Шишке

Ако не желите да скраћујете дужину косе, увек можете прибећи скраћивању шишки. Тренутно су у моди, а и потпуно ће променити ваш изглед. Водите рачуна и реците фризеру да желите пуне шишке, тако да нема потребе да вам их стањује. Овако ћете визуелно добити волумен, јер ће шишке бити прве што ће људи уочити. Можете бирати између класичних, равних и још модернијих - степенастих.

Неуредан боб

"Неуредна" коса која изгледа као да сте тек изашли из кревета је хит ове године. Поготово ако иде уз боб фризуру. Разбарушите свој боб или направите занимљиве таласе. Коса вам уопште неће изгледати танко.

Необични раздељак

Дубоки или раздељци са стране су савршени трик када желите да вам коса изгледа бујније и другачије. Следећи пут код фризера тражите да вам исфенира косу другачије и да вам направи раздељак на једној страни главе. Биће мало теће навићи на другачији пад косе, али исплати се.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas