Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УВЕК У ТРЕНДУ

ПЕТ КОМБИНАЦИЈА: Ископирајте омиљене КЛАСИЧНЕ КОМБИНАЦИЈЕ Францускиња - Кључ стилизованог изгледа (ФОТО)

Желите да добијете шик стил француске девојке, али немате појма одакле да почнете.

1634295318_Depositphotos_150314322_XL.jpg
Фото: Deposit
Oglas

Без обзира на тренутни тренд или најновији комад гардеробе који морате имати, Францускиње су овладале својим класичним стилом.

Одлично место за почетак је ових 5 лаких формула за француску одећу. Сви се лако копирају помоћу основних комада, које бисте обично нашли у ормару Францускиње. Овладати елегантним изгледом само је на корак од вас!

Прочитајте још: Један од НАЈТОПЛИЈИХ јесењих трендова у шминкању, који стоји СВИМА! (ФОТО)

Формуле француске одеће које можете копирати

1. фармерке + мајица + блејзер

Користећи један свестрани комад за другим, овај изглед је лако носити и саставити. Све што бисте пронашли у овој одећи је прилично основно. Француски стил обично никада није компликован и ова одећа то доказује. Ова одећа је довољно свестрана да уз њу могу да иду било које ципеле! Ако желите додатну опрему, слободно додајте једноставан, али отмен појас или златну огрлицу. 

2. бела блуза + панталоне или фармерке

Црне панталоне су гардероба која се мора имати! Панталоне су један од оних одевних предмета које можда не носите стално ако не радите у канцеларији, али их вреди имати у гардероби за тренутке када вам треба мало више софистицираности. Панталоне нису ваша ствар? Уместо тога, увек их можете заменити црним фармеркама. 

3. ролка + панталоне + златна огрлица

Шик и једноставно. Ролке нису застареле. Они су ванвременски комад! Ова комбинација одеће одлична је за јесење, зимске и пролећне дане. Своју долчевиту можете носити увучену у панталоне са високим струком. Није лоша идеја пронаћи ни панталоне са занимљивим дугмићима и џепним детаљима! 

4. фармерке + пругаста мајица + јакна или блејзер + свилени шал

Како бисмо могли да говоримо о француском стилу, а да не помињемо црно -беле пруге? То је тако класичан изглед! Посебно изгледа елегантно у комбинацији са свиленим шалом. 

5. фармерке + лагани џемпер + огртач + чизме до глежња

Не можемо завршити овај пост формулама француске одеће а да не говоримо о беж мантилу! Иако није одевни предмет којим сте изненађени, савршен је стилски и практичан избор. Француски начин ношења мантила док се одмарате од пруга је ношење преко џемпера од кашмира. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas