Oglas
· · Komentari: 0
UVEK U TRENDU

PET KOMBINACIJA: Iskopirajte omiljene KLASIČNE KOMBINACIJE Francuskinja - Ključ stilizovanog izgleda (FOTO)

Želite da dobijete šik stil francuske devojke, ali nemate pojma odakle da počnete.

1634295318_Depositphotos_150314322_XL.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Bez obzira na trenutni trend ili najnoviji komad garderobe koji morate imati, Francuskinje su ovladale svojim klasičnim stilom.

Odlično mesto za početak je ovih 5 lakih formula za francusku odeću. Svi se lako kopiraju pomoću osnovnih komada, koje biste obično našli u ormaru Francuskinje. Ovladati elegantnim izgledom samo je na korak od vas!

Pročitajte još: Jedan od NAJTOPLIJIH jesenjih trendova u šminkanju, koji stoji SVIMA! (FOTO)

Formule francuske odeće koje možete kopirati

1. farmerke + majica + blejzer

Koristeći jedan svestrani komad za drugim, ovaj izgled je lako nositi i sastaviti. Sve što biste pronašli u ovoj odeći je prilično osnovno. Francuski stil obično nikada nije komplikovan i ova odeća to dokazuje. Ova odeća je dovoljno svestrana da uz nju mogu da idu bilo koje cipele! Ako želite dodatnu opremu, slobodno dodajte jednostavan, ali otmen pojas ili zlatnu ogrlicu. 

2. bela bluza + pantalone ili farmerke

Crne pantalone su garderoba koja se mora imati! Pantalone su jedan od onih odevnih predmeta koje možda ne nosite stalno ako ne radite u kancelariji, ali ih vredi imati u garderobi za trenutke kada vam treba malo više sofisticiranosti. Pantalone nisu vaša stvar? Umesto toga, uvek ih možete zameniti crnim farmerkama. 

3. rolka + pantalone + zlatna ogrlica

Šik i jednostavno. Rolke nisu zastarele. Oni su vanvremenski komad! Ova kombinacija odeće odlična je za jesenje, zimske i prolećne dane. Svoju dolčevitu možete nositi uvučenu u pantalone sa visokim strukom. Nije loša ideja pronaći ni pantalone sa zanimljivim dugmićima i džepnim detaljima! 

4. farmerke + prugasta majica + jakna ili blejzer + svileni šal

Kako bismo mogli da govorimo o francuskom stilu, a da ne pominjemo crno -bele pruge? To je tako klasičan izgled! Posebno izgleda elegantno u kombinaciji sa svilenim šalom. 

5. farmerke + lagani džemper + ogrtač + čizme do gležnja

Ne možemo završiti ovaj post formulama francuske odeće a da ne govorimo o bež mantilu! Iako nije odevni predmet kojim ste iznenađeni, savršen je stilski i praktičan izbor. Francuski način nošenja mantila dok se odmarate od pruga je nošenje preko džempera od kašmira. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas