Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

ПЛИШ се вратио: Одела од овог материјала никад нису изгледала БОЉЕ (ФОТО)

Иако се од плиша најчешће праве пиџаме или кућне тренерке, многе познате дизајнерске куће направиле су елегантна одела од овог материјала.

1638016117_shutterstock_2070336254.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Плиш је материјал који је имао мало другачију намену. Због тога што је мек на додир и веома удобан и топао, пиџаме и кућне тренерке правиле су се махом од овог материјала.

Међутим, многи познати дизајнери одлучили су да "не играју по правилима", па су од овог материјала направили одела која с једне стране веома удобна и топла, а с друге стране изразито елегантна.

Прочитајте још: https://www.magazin.novosti.rs/scc/zivot-plus/moda-i-lepota/vest/prizivamo-sunce-i-dobro-raspolozenje-tri-drecave-boje-koje-su-u-trendu-i-tokom-zime-foto/1438106Призивамо СУНЦЕ и добро РАСПОЛОЖЕЊЕ: Три дречаве боје које су у ТРЕНДУ и током зиме (ФОТО)

У тамнијим бојама које су у тренду током хладнијих дана, плиш може да парира и другим материјалима од којих су се одела иначе и правила.

Глумица Сандра Булок одушевила је фанове избором одела направљеног од овог материјала, у тамнијој, љубичастој нијанси.

Лепа глумица је ово одело уклопила са блузом у истој боји, и без обзира на то што јој је коса лежерно падала преко рамена, Сандра Булок је изгледала веома префињено, елегантно, али и заводљиво.

Због утиска који оставља, није ни чудо што се многе познате даме одлучују за овакво одело када је у питању и аутфит са црвеног тепиха.

Одело од плиша у бојама попут бордо, тамно плаве, смарагдно зелене или чак сенф жуте биће пун погодак током предстојеће сезоне.

Уколико се одлучите за овакво одело, будите сигурни да ћете бити елегантни и у тренду, док ће вам у исто време бити веома удобно, јер удобност је ипак на првом месту, с обзиром на то да треба да проведете неколико сати у изласку, а са овом комбинацијом удобност је загарантована.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas