· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА ЛИЦА

Подмладите кожу врата и лица за 7 ДАНА! Утрљавајте АЛОЕ ВЕРУ и препородите се

Биљка алое вере богата је соком, који је чест састојак бројних скупих помада и третмана за лице.

1604009809_aloe-vera.jpg
Фото: Pixabay

Алое веру можда имате у својој кући као украсну биљку, знате за њена благотоврна својства и никада се нисте упустили у авантуру да њену лековитост осетите на својој кожи? Ово је прави тренутак да у само неколико корака припремите прави ужитак за кожу вашег врата и лица и за седам дана вратите се деценију уназад.

Прочитајте још: ХИДРИРАНА или ОКСИГЕНИСАНА кожа? Која је разлика?

За примену алое вере у сврхе очувања лепоте и неге лица морате потрошити читаво богатство на скупе козметичке производе. Наиме, једна врло једноставна процедура значајно ће побољшати квалитетваше коже.

Прочитајте још: СМЕЛЕ и ОДВАЖНЕ жене овако носе ШАЛОВЕ И МАРАМЕ: Савршен детаљ у свакој јесењој комбинацији! (ФОТО)

Ова метода је врло једноставна и лака, а све што вам је потребно је, наравно, биљка алое вера. 

Одсеците јенду грану биљке. Добро је оперите и немојте је гулити. Нежно ударајте лиску како би она омекшала и да би касније лакше исцедили сок из ње.

Фото: Pixabay

Обзиром да вам бити потребан цео лист, изрежите га на пола или на мање делове, управо онолико колико вам је потребно. Потом ножем одрежите рубове листа са обе стране, како би га могли отворити и лако огулити.

Прочитајте још: Једна је од најпопуларнијих ФРИЗУРА ове године - Ово треба да знате о њој

Рукама раздвојите отворени лист, а ако не иде глатко, ножем режите кроз његово средиште. Помоћу кашике исцедите сок из листа, али узмите само онолико колико вам је потребно и сок сипајте у чинију.

Прстима утрљајте сок по лицу. Потом листом измасирајте лице и оставите сок на лицу 20 минута, док се не осуши.

Огулите Алое вера маску с лица и оперите лице чистом водом. Немојте користити никакав синтетички сапун за прање јер може умањити учинак алое вере. Чистим пешкиром осушите лице и оно ће напросто сјајити!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.