Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Правимо ПЕТ ГРЕШАКА приликом наношења РУМЕНИЛА: Избегните их и засијајте овог пролећа

Научити како се правилно наноси руменило је теже него што се чини

1682077487_shutterstock_2140413231.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 „Насмеши се и стави руменило преко образа“, уобичајен је савет. Чак и са овим наизглед једноставним саветом, лако је претерати и потпуно уништити првобитну замисао. Да бисте олакшали процес учење, научите које грешке не треба да правите приликом наношења руменила.

Грешке приликом наношења руменила

Мислите да је само за образе

Шминкери имају јасан став - руменило није само за образе.

- Поред суптилног наношења боје на јабучице ваших образа, требало би да додате нешто и на слепоочнице да бисте створили природан нагласак - каже шминкер Роси Вајт, преноси Бyрдие. Н

Бирате погрешну боју за тон ваше коже

Шминкерка Кејт Дено, која ради са глумицама Амандом Сејфрид, Ајлом Фишер, Минди Калинг и другима, каже да је најважније да пронађете праву нијансу руменила за тон ваше коже.

- Циљ је да одаберете нијансу која одговара боји ваших образа када имате природно црвенило.

Коришц́ење погрешне формуле за ваш тип коже

Слично као када покушавате да се одлучите за праву формулу пудера, постоји много различитих типова руменила који ц́е одговарати различитим типовима коже - од пудера преко крема до провидних нијанси. Дакле, који је прави за вас? За масну кожу, препоручује се да прво користите кремасто руменило, а затим да нанесете руменило у праху у одговарајуц́ој боји да бисте поставили производ на место и продужили ношење.

Међутим, ако имате сувљу кожу, само мало кремастог руменило ц́е вам дати сјај који тражите.

Превише руменила

Увек треба да користите мање него што вам је потребно. Ако сте у недоумици, скините пола онога што желите да нанесете. Увек можете да га надограђујете, уколико желите још.

Не узимате у обзир ваш облик лица

Када наносите руменило, облик лица је битан. Људи са дугим лицима највише имају користи од наношења руменила на јабучице образа, а затим мешања према линији косе. Сенчење у облику слова Ц је тајна шминкера за наношење руменила на лица округлог или квадратног облика - нанесите руменило у кривини од слепоочница до јагодица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas