Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

Шљокице су годинама биле резервисане за ноћ, журке и коктеле, али више није тако.

1630392152_Depositphotos_95317492_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Полако, али сигурно стиже јесен, а то значи мање сунца и боја. Међутим, мода је ту да то промени!

Прочитајте још: ЛИСТА НАЈБОЉЕ ЈЕСЕЊЕ ОДЕЋЕ: Ових 7 ствари треба да имате у ормару! (ФОТО)

Јесењи дани су савршени за шљокице, јер оне могу да ухвате сваки сунчев зрак! Шљокице нису за журке, већ и дневну варијанту. Други велики тренд ове јесени је плиш, односно сомот.

Блуза са шљокицама

Заборавите на црну боју, јер је она за вече. Будите маштовити и бирајте беж, боје шампањца или шљокице са принтом. Весела мајица која се пресијава слаже се са фармеркама, плисираним сукњама, па и са тренеркама! Уз шљокице комбинујте свилу, шифон, али и теже материјале.

Прочитајте још: ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ШИШАЊЕ! Два најјача ЈЕСЕЊА тренда када је ФРИЗУРА у питању! (ФОТО)

Хаљина са шљокицама

Не, није са за вече! Уколико није црна можете је носити током дана. Високе чизме и кратка хаљина на преклоп или балетанке и миди-хаљина. Чак и сребрне нијансе могу да се уклопе са земљаним бојама. На тај начин ћете бити звезда јесењег дана.

Прочитајте још: Три принцезе повезује модни детаљ: Крај лета је време да га и ви понесете(ФОТО)

Сомотски сако

Сомот је одличан материјал, носталгичан и луксузан. Пореклом је из Египта, али је супер-популаран постао у Европи. Жене која носи сомот изгледа романтично и снено. Сомотски сако или хаљина се одлично уклапају са памуком, вуном, али и свилом. Користите земљане боје и пустити машти на вољу.

Прочитајте још: Поново МОДЕРНА: Мушка бела кошуља, али се носи на НОВ начин (ФОТО)

Плиш слави 80-те године 20. века, па бирајте веће одевне комаде који опуштено падају уз тело.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas