Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Поново МОДЕРНА: Мушка бела кошуља, али се носи на НОВ начин (ФОТО)

Бела боја је вечита и никада не излази из моде.

1629184425_Depositphotos_334293270_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Свечане беле кошуље овог лета могу се носити било где. И не само кошуље, већ и мајице, блузе, сакои - сви горњи делови одеће, у овој боји невиности и нежности, поносно доминирају ужареном модном сценом.

Прочитајте још: Принц Хари иде у Лондон са камером, а срешће САМО једног члана КРАЉЕВСКЕ породице

Мушке беле кошуље

Кошуље са већом, готово мушком, крагном носе се за број веће, заврнутих рукава, тек овлаш закопчане на средини, или затворене до грла, увучене у панталоне са високим струком.

Фото: Депозит
Огромна кошуља и мини сукња - савршено.

Можете их упасати и у мини-сукњу исте боје, или се одлучити за необичнији крој, попут оног са спуштеним или пренаглашеним раменима. Једно је сигурно - са овим комадом одеће не можете погрешити, због чега је и стални састојак модних препорука, већ деценијама. Само мења форму.

Кошуље широког кроја

Блузе су махом широког и дужег кроја, без рукава или са изрезом који открива рамена. Када су набране гумом на попрсју и рукавима, могу да представљају комплетну летњу одећу, уколико досежу до пола бутина, баш као што је довољно да обучете сако беле боје на голо тело, комплетирајући панталоне уз њега.

Прочитајте још: Краљица Летиција у омиљеној летњој хаљини: Једноставно и удобно (ФОТО)

Бела кошуља и беле патике

У овом случају стил ће вам одредити обућа - беле патике учиниће вас спортски-елегантном и неформалнијом, док ће црне сандале са високом штиклом имиџ преобратити у романтично-елегантан.

Беле мајице се савршено слажу са фармеркама.

Трик мајице, као и оне "бејзик", са чамац изрезом и кратким рукавима, веома ефектно делују упасане у панталоне или сукње, асоцирајући на све осим на кућну одећу, како изгледају на први поглед, изложене на полици са стварима.

Прочитајте још: Синди Крафорд показала парадајз из врта па се скинула у БИКИНИ и открила нешто на ТЕЛУ (ФОТО)

Исто важи и за кроп топ мајице, које уз фармерке са високим струком додатно истичу фигуру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas