Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рутина неге коже НАЈПОЗНАТИЈЕ БАРБИ: Марго Роби придржава се ових ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА И КОРАКА ЗА БЕСПРЕКОРАН ИЗГЛЕД

Многе је занимало како Марго постиже беспрекоран изглед коже

1690972058_mrobi.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иако говори како не постоји “пречица” за здраву кожу, Марго Роби која је због филма “Барби” овог лета у центру пажње светске јавности куне се у неколико једноставних козметичких производа које можете да практикујете код куће и побољшате лепоту лица.

Чишћење два пута дневно

Марго зна колико је важно свакодневно чишц́ење; да би њена кожа била свежа и чиста, глумица чисти лице ујутро и увече.

– Увек почињем чишц́ењем под тушем, не радим превише корака, јер заиста немам толико времена – говори Марго, а преноси “Трулyбеаутy”.

Ако не можете да се посветите чишц́ењу лица два пута дневно, циљајте на вечерње чишц́ење, јер током дана ваша кожа акумулира прљавштину, уље и нечистоц́е које могу довести до зачепљених пора и флека. Уклоните те наслаге пре спавања да би кожа била чиста и да бисте могуц́или да се други производи за негу правилно апсорбују.

Моћ киселина

Марго не прескаче пилинг, поготово када путује.

Пилинзи обогаћени салицилним и гликолним киселинама и алоја вером су јој омиљени.

Алфа и бета-хидрокси киселине (АХА + БХА) су моц́ни активни састојци који су веома ефикасни за решавање акни, зачепљених пора и промене пигментације.

Крема за очи одмах након туширања

Још једна битна ствар у рутини неге коже Марго Роби је крема за очи. Наиме, глумица је открила да утапка своју омиљену крему за очи чим изађе испод туша.

Иако крема за очи није неопходна, може бити од помоц́и у ублажавању тамних кругова и надутости лица, као и у спречавању појаве бора око очију. Нарочито ако сте остали будни до касно, креме за очи могу тренутно да оживе уморне очи.

Никад не прескаче хидратацију

Да би њена кожа била глатка и затегунта, Марго никада не пропушта хидратантну крему у свакодневној рутини неге коже.

У ствари, она наноси своју омиљену крему за лице два пута дневно како би умањила сувоц́у и побољшала сјај.

Хидратација нуди много предности за кожу; поред очигледне моц́и заглађивања и омекшавања, хидратација ваше коже хранљивом хидратантном кремом богатом антиоксидансима одржава баријеру коже јаком. Здрава кожна баријера штити осетљиву кожу лица од сувоће, црвенила или иритације.

Пошто јој је кожа осетљива и не реагује добро на серуме, Марго уместо њих користи хидратантни спреј који наноси на лице више пута током дана.

Маске за лице

Марго обожава једнократне маске за лице; користи их да припреми кожу за снимање и велике догађаје, често док седи у столици за шминкање.Без обзира да ли желите да светао, бистар, хидриран или заглађен тен, постоји толико маски за лице које можете изабрати у зависности од вашег циља.

Још боље, то је ваша шанса да се опустите и уживате у тренутку неге.

Сан је приоритет

Према докторима, потребно нам је најмање седам сати сна сваке ноц́и да бисмо остали здрави. Марго је отишла корак даље – она “циља” на десет.

Прелепа аустралијска глумица даје предност одмору и каже да чак жури куц́и са сета да би легла да спава, јер верује да пуно сна побољшава њено опште благостање и изглед.

– Осец́ам да моје тело изгледа боље ако спавам више, него да то време проведем у теретани – испричала је у једном интервјуу.

Ипак, она признаје да је инсомничар, те се често ослања на маске за спавање и музику како би могла да заспи.

Масажа пре шминкања

Шминкерка Пати Дуброф открила је малу тајну о глумичиној љубави према масажи.

Наиме, пре контурисања шминком Марго изводи једноставну масажу како би појачала циркулацију и дала кожи природан сјај. Она такође помаже у ослобађању напетости и тонирању лица.

Испробајте сами. Почните од центра и радите покрете ка споља како бисте помогли да течност отиче са лица. Радите ово неколико минута и одмах ц́ете приметити неке од предности као што су сјајна кожа и умирени мишиц́и.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas