Oglas
· · Komentari: 0

Rutina nege kože NAJPOZNATIJE BARBI: Margo Robi pridržava se ovih JEDNOSTAVNIH SAVETA I KORAKA ZA BESPREKORAN IZGLED

Mnoge je zanimalo kako Margo postiže besprekoran izgled kože

1690972058_mrobi.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako govori kako ne postoji “prečica” za zdravu kožu, Margo Robi koja je zbog filma “Barbi” ovog leta u centru pažnje svetske javnosti kune se u nekoliko jednostavnih kozmetičkih proizvoda koje možete da praktikujete kod kuće i poboljšate lepotu lica.

Čišćenje dva puta dnevno

Margo zna koliko je važno svakodnevno čišćenje; da bi njena koža bila sveža i čista, glumica čisti lice ujutro i uveče.

– Uvek počinjem čišćenjem pod tušem, ne radim previše koraka, jer zaista nemam toliko vremena – govori Margo, a prenosi “Trulybeauty”.

Ako ne možete da se posvetite čišćenju lica dva puta dnevno, ciljajte na večernje čišćenje, jer tokom dana vaša koža akumulira prljavštinu, ulje i nečistoće koje mogu dovesti do začepljenih pora i fleka. Uklonite te naslage pre spavanja da bi koža bila čista i da biste mogućili da se drugi proizvodi za negu pravilno apsorbuju.

Moć kiselina

Margo ne preskače piling, pogotovo kada putuje.

Pilinzi obogaćeni salicilnim i glikolnim kiselinama i aloja verom su joj omiljeni.

Alfa i beta-hidroksi kiseline (AHA + BHA) su moćni aktivni sastojci koji su veoma efikasni za rešavanje akni, začepljenih pora i promene pigmentacije.

Krema za oči odmah nakon tuširanja

Još jedna bitna stvar u rutini nege kože Margo Robi je krema za oči. Naime, glumica je otkrila da utapka svoju omiljenu kremu za oči čim izađe ispod tuša.

Iako krema za oči nije neophodna, može biti od pomoći u ublažavanju tamnih krugova i nadutosti lica, kao i u sprečavanju pojave bora oko očiju. Naročito ako ste ostali budni do kasno, kreme za oči mogu trenutno da ožive umorne oči.

Nikad ne preskače hidrataciju

Da bi njena koža bila glatka i zategunta, Margo nikada ne propušta hidratantnu kremu u svakodnevnoj rutini nege kože.

U stvari, ona nanosi svoju omiljenu kremu za lice dva puta dnevno kako bi umanjila suvoću i poboljšala sjaj.

Hidratacija nudi mnogo prednosti za kožu; pored očigledne moći zaglađivanja i omekšavanja, hidratacija vaše kože hranljivom hidratantnom kremom bogatom antioksidansima održava barijeru kože jakom. Zdrava kožna barijera štiti osetljivu kožu lica od suvoće, crvenila ili iritacije.

Pošto joj je koža osetljiva i ne reaguje dobro na serume, Margo umesto njih koristi hidratantni sprej koji nanosi na lice više puta tokom dana.

Maske za lice

Margo obožava jednokratne maske za lice; koristi ih da pripremi kožu za snimanje i velike događaje, često dok sedi u stolici za šminkanje.Bez obzira da li želite da svetao, bistar, hidriran ili zaglađen ten, postoji toliko maski za lice koje možete izabrati u zavisnosti od vašeg cilja.

Još bolje, to je vaša šansa da se opustite i uživate u trenutku nege.

San je prioritet

Prema doktorima, potrebno nam je najmanje sedam sati sna svake noći da bismo ostali zdravi. Margo je otišla korak dalje – ona “cilja” na deset.

Prelepa australijska glumica daje prednost odmoru i kaže da čak žuri kući sa seta da bi legla da spava, jer veruje da puno sna poboljšava njeno opšte blagostanje i izgled.

– Osećam da moje telo izgleda bolje ako spavam više, nego da to vreme provedem u teretani – ispričala je u jednom intervjuu.

Ipak, ona priznaje da je insomničar, te se često oslanja na maske za spavanje i muziku kako bi mogla da zaspi.

Masaža pre šminkanja

Šminkerka Pati Dubrof otkrila je malu tajnu o glumičinoj ljubavi prema masaži.

Naime, pre konturisanja šminkom Margo izvodi jednostavnu masažu kako bi pojačala cirkulaciju i dala koži prirodan sjaj. Ona takođe pomaže u oslobađanju napetosti i toniranju lica.

Isprobajte sami. Počnite od centra i radite pokrete ka spolja kako biste pomogli da tečnost otiče sa lica. Radite ovo nekoliko minuta i odmah ćete primetiti neke od prednosti kao što su sjajna koža i umireni mišići.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas