Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Са овом фризуром треба да идемо на спавање ако желимо лепу косу ујутру: Пунђа или реп су велика грешка

Многи од нас се фокусирају на оно што раде са својом косом током дана, јер је то време када је највише изложена.Међутим, тајна лепе косе током дана често почиње ноц́у.

1708952370_shutterstock_1910148166.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Начин на који се бринемо о коси пре спавања може имати огроман утицај на начин на који она изгледа следец́ег дана.

Да би ваше власи изгледале најбоље што могу, кључно је, пре свега, да не спавате са мокром косом. Ако косу перете увече требало би да је обавезно осушите пре него што одете на спавање, јер спавање са мокром косом може изазвати ломљење и друга оштец́ења. Такође је кључно да очешљате косу пре него што легнете.

Оно што можете да урадите за своју косу пре него што коначно одете на спавање је да размислите о фризури.

Зашто су плетенице најбоља фризура за спавање?

Једну важну ствар треба да узмете у обзир. Како носите косу током ноћи? Да ли је остављате слободном да вам падне преко лица и запетља се? Да ли је скупљате у чврсту пунђу или коњски реп? Ако су ваши одговори позитивни, требало би да о томе још једном размислите. 

Опуштена коса може проузроковати да постане масна током ноћи, док ношење уске фризуре оптерец́ује ваше праменове и може довести до ломљења или проређивања косе. Зато многи фризери препоручују плетеницу.

- Плетенице спречавају да се коса развуче свуда и добар су начин да одржите косу ако вец́ имате таласе - каже фризер Нунцио Савиано, преноси Тхе Лист.

Ношење плетенице током ноћи смањује трење између ваше косе и јастука, што значи да је то одличан начин за борбу против ломљења. Плетенице такође спречавају да се коса запетља и чак могу помоц́и у задржавању влаге. Ношење плетенице ће вам дати фризуру чим устанете и омућити да вам коса и даље буде свежа и чиста.

Кључно је да уплетете суву косу у плетеницу и да она буде опуштена.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas