Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сјајан трик: Посветлите косу без фарбе, потребно вам је само ЈЕДНУ намерницу

Ако нисте природна плавуша, а желели бисте да овог лета имате светлу косу, не морате да је третирате хемикалијама које ће је оштетити и учинити ломљивом

1655885547_tim-mossholder-ArQIWcmOlA8-unsplash.jpg
Пхото:Унспласх
Oglas

Једно од ефикасних природних средстава за посветљивање косе је лимунов сок. Помешајте га са дестилованом водом, улијте у боцу са распршивачем и тиме прскајте косу када сте на плажи. На овај начин ћете посветлити тамноплаву, али и светлосмеђу косу.

Кана се обично користи за потамњивање, али може подарити црвенкасте нијансе тамносмеђој или црној коси.

  • Ставите три кашике кане у праху у 1/2 шоље кључале воде и оставите да одстоји најмање 12 сати.

  • Нанесите на косу и оставите да делује 2-3 сата.

Пхото:Унспласх

Или, испробајте јабуково сирће, али са њим будите опрезни јер може да оштети косу и учини је веома сувом.

  • Неопходно је да га помешате са водом, у односу 50:50, и онда тако разблажено нанесете на власи.
  • Одлично природно средство за посветљивање косе је и сода бикарбона, али у облику пасте.
  • Помешајте једну кашику соде бикарбоне са 1/3 шоље топле воде, пасту нанесите на косу четком за фарбање и умотајте косу фолијом.
  • Топлота ће убрзати процес посветљивања.

А уколико већ имате светлу косу и само желите да јој вратите мало живота, користите морску со. Довољно је да косу навлажите морском водом. Уколико нисте на летовању, онда промешајте једну кашику морске соли у пола шоље топле воде, али пре употребе оставите да одстоји 10-20 минута.

И, ето плаве косе!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas