Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савети за припрему косе пре одласка на море: Заштитите је од сунца и појачајте сјај

Како правилно припремити косу да буде здрава и сјајна овог лета?

1687183096_68a71f563ab7d0c28abcfef6523e314e511582dc.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Као што је случај сваког лета, а посебно непосредно пре одласка на одмор, вец́ина жена води рачуна о свему и желе да на некој лепо дестинацији буду најбоља верзија себе.

Одец́а, обуц́а и аксесоари, шминка и нокти, све иде под микроскоп да би било савршено. Али шта је са косом, која је тема број 1 за све без изузетка? Истина је да није само најмодернија фризура и боја косе довољна да изгледате лепо и неговано. Коса захтева да бринемо о њој како би првенствено била здрава и изгледала баш онако како ми желимо.

Да би се то десило потребна је и одговарајуц́а припрема, која би требало да почне рано, а идеално је око месец дана пре поласка на омиљену дестинацију.

Савети које треба да имате на уму за припрему косе пре одласка на море

  1. Носите капе или мараме за косу сваки дан, чак и ван плаже, како бисте заштитили власиште и косу од сунца. Ово је савет ког треба да се придржавате током целе године, а не само током одмора. Срец́ом, шешири и мараме су ионако највећи трендови ове године.
  2. Креме и регенератори који се не испирају треба да постану ваши најбољи пријатељи и пре одмора и... заувек. То је један од најкориснијих и најједноставнијих производа за косу који дубински хидрира и негује косу, а резултати су видљиви вец́ након прве употребе. Ако имате дехидрирану - суву косу (што је најчешц́е лети), биц́ете нам захвални.
  3. Постоје спрејеви за косу за заштиту од сунца које препоручујемо да одмах додате у своју тоалетну торбицу, ако вец́ нисте. Немојте занемарити да прскате косу производом за заштиту од сунца непосредно пре него што изађете из куц́е. У ствари, њихова мала и обично флексибилна паковања чине их веома згодним да их увек имате са собом и да прскате косу током дана.
  4. Уља за косу су подједнако корисна и дубински ц́е хидрирати врхове ваше косе. Немојте их користити само за стилизовање – можете их понети са собом у канцеларију или на плажу да бисте их нанели на косу неколико пута током дана.
  5. Постоји много третмана за хидратацију које можете применити у салонима, док алтернативно можете испробати различите ДИY рецепте за маске за косу које можете сами направити код куц́е, од састојака из ваше кухиње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas