Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Савети за шминкање који помажу да смањите високо чело: Почните од обрва

Према кинеској традицији сматра се да људи са истакнутијим челом поседују срећу и богатство

1661268383_cosmetics-g813f7645e_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ипак, колико год позитивности било у вези са високим челом, постоје они чија је жеља да минимизирају и прикрију ову јединствену црту лица. То може да се уради уз неколико техника шминкања.

Попуните обрве

Ако желите да смањите изглед високог чела шминкери препоручују да попуните обрве. Лепо истакнуте и попуњене обрве могу визуелно да смање чело.

Прочитајте још: Шишке никада не излазе из моде: Изаберите своје према дужини чела

Истакните одређене тачке вашег лица

Истицање одређених делова вашег лица скренуће пажњу са чела. Истакните браду и јагодице. Ако су те области блиставе и привлачне, онда ц́е привуц́и више пажње, а препоручује се матирање подручја чела, како га не би истицала светлост.

Технике контуре и бронзања

Контурисање је једна од најбољих метода за мршављење било ког дела лица. Да бисте направили природну сенку око линије косе, предлаже се да контуришете спољне ивице чела, а затим нанесете тамнију нијансу око линије косе пре него што помешате нијансе.

Прочитајте још: Нанесите руменило према облику лица: Мали трикови значе много

Нанесите мало руменила

Руменило ц́е помоц́и да чело изгледа мање, јер скрец́е пажњу са чела на образе. Сматра се да ц́е наношење ружичастог руменила на јабучице образа и четкање према горе помоц́и у смањењу изгледа истакнутог чела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas