Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Шест савета за беспрекорно шминкање: Шминкерка открива мале трикове који значе

Да ли и ви пратите неке рутине када је шминка у питању?

1640958649_0b5f3b4d294d403a77f2d7a41199fac7801c5b58.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Када се козметичарка Џорџ Луиз и шминкера Гучи Вестман удруже, нема бољих савета за блиставу кожу лица и савршену шминку. У духу сезоне забаве, њих две су за магазин Воуге осмислили водич за блиставу кожу.

Савети шминкера

Одмах почните да припремате своју кожу лица

„За велике догађаје морате се добро припремити“, каже Џорџ Луиз. „Ако желите да ваша кожа изгледа и да се осец́а беспрекорно, потребно је да урадите пилинг најмање недељу дана раније како не бисте имали сувоц́у или љуштење.“ Омиљена славна козметичарка, Луиз упуц́ује своје клијенте да избегавају абразивни пилинг и да користе нежна средства за чишц́ење.

Прочитајте још: Како да савршено НАЛАКИРАМО НОКТЕ у само три корака?

Масажа, масажа, масажа

Џорџ Луиз тврди да је најкориснија „уради сам“ алтернатива професионалним микрострујним третманима ноц́на масажа лица. Било да користите врхове прстију или камен од ружичастог кварца, масажа дуж чела, јагодица и вилице ц́е обликовати и стимулисати раст колагена са тренутним и дуготрајним ефектима. „Без обзира колико година имате, увек проводите најмање пет минута дневно масирајуц́и лице, чак и када наносите средство за чишц́ење или ноц́ну крему“, каже Луиз. „То је кључно за дуговечност наших ц́елија коже.“

Када је шминка у питању - играјте се, не кријте се

„Циљ је да изгледате сјајно и да се осец́ате самоуверено уз минималан напор“, каже Вестман о свом личном приступу празничној лепоти. "Мислим, очигледно може бити видљив напор, али желите да одушевите људе својим изгледом, а да не изгледате као да носите превише."

Зрачи изнутра ка споља

Када је у питању руменило, Вестман наноси руменило на образе врховима прстију, понекад додајуц́и пигмента капцима. „Увек се осец́ам као да имам више контроле прстима“, каже она. „Тако да га утапкам где желим, а онда га обично изблендам четком након тога.“

Прочитајте још: Комад који је ОБЕЛЕЖИО моду 2021. године: Направиле су освежење у ормарима, а носимо их и у 2022. (ФОТО)

Направите боље и гушц́е обрве

„Нешто што увек доприноси младалачком, свежем лицу су густе и неговане обрве“, каже Вестман, наглашавајуц́и да не мисли на оштре ивице које видимо на Инстаграму. Прво попуните ретке области оловком за обрве, а затим пажљиво издужите облик обрва пре него што их очешљате четком.

Руменило као кармин

Уместо традиционалног кармина, Вестман воли да трансформише своје руменило у живописан пигмент за усне. Након што је мало повец́ала усне неутралном оловком за усне, она утисне пигмент руменила у центар усана, а затим их притисне заједно да се стопе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas