Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Šest saveta za besprekorno šminkanje: Šminkerka otkriva male trikove koji znače

Da li i vi pratite neke rutine kada je šminka u pitanju?

1640958649_0b5f3b4d294d403a77f2d7a41199fac7801c5b58.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kada se kozmetičarka Džordž Luiz i šminkera Guči Vestman udruže, nema boljih saveta za blistavu kožu lica i savršenu šminku. U duhu sezone zabave, njih dve su za magazin Vouge osmislili vodič za blistavu kožu.

Saveti šminkera

Odmah počnite da pripremate svoju kožu lica

„Za velike događaje morate se dobro pripremiti“, kaže Džordž Luiz. „Ako želite da vaša koža izgleda i da se oseća besprekorno, potrebno je da uradite piling najmanje nedelju dana ranije kako ne biste imali suvoću ili ljuštenje.“ Omiljena slavna kozmetičarka, Luiz upućuje svoje klijente da izbegavaju abrazivni piling i da koriste nežna sredstva za čišćenje.

Pročitajte još: Kako da savršeno NALAKIRAMO NOKTE u samo tri koraka?

Masaža, masaža, masaža

Džordž Luiz tvrdi da je najkorisnija „uradi sam“ alternativa profesionalnim mikrostrujnim tretmanima noćna masaža lica. Bilo da koristite vrhove prstiju ili kamen od ružičastog kvarca, masaža duž čela, jagodica i vilice će oblikovati i stimulisati rast kolagena sa trenutnim i dugotrajnim efektima. „Bez obzira koliko godina imate, uvek provodite najmanje pet minuta dnevno masirajući lice, čak i kada nanosite sredstvo za čišćenje ili noćnu kremu“, kaže Luiz. „To je ključno za dugovečnost naših ćelija kože.“

Kada je šminka u pitanju - igrajte se, ne krijte se

„Cilj je da izgledate sjajno i da se osećate samouvereno uz minimalan napor“, kaže Vestman o svom ličnom pristupu prazničnoj lepoti. "Mislim, očigledno može biti vidljiv napor, ali želite da oduševite ljude svojim izgledom, a da ne izgledate kao da nosite previše."

Zrači iznutra ka spolja

Kada je u pitanju rumenilo, Vestman nanosi rumenilo na obraze vrhovima prstiju, ponekad dodajući pigmenta kapcima. „Uvek se osećam kao da imam više kontrole prstima“, kaže ona. „Tako da ga utapkam gde želim, a onda ga obično izblendam četkom nakon toga.“

Pročitajte još: Komad koji je OBELEŽIO modu 2021. godine: Napravile su osveženje u ormarima, a nosimo ih i u 2022. (FOTO)

Napravite bolje i gušće obrve

„Nešto što uvek doprinosi mladalačkom, svežem licu su guste i negovane obrve“, kaže Vestman, naglašavajući da ne misli na oštre ivice koje vidimo na Instagramu. Prvo popunite retke oblasti olovkom za obrve, a zatim pažljivo izdužite oblik obrva pre nego što ih očešljate četkom.

Rumenilo kao karmin

Umesto tradicionalnog karmina, Vestman voli da transformiše svoje rumenilo u živopisan pigment za usne. Nakon što je malo povećala usne neutralnom olovkom za usne, ona utisne pigment rumenila u centar usana, a zatim ih pritisne zajedno da se stope.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas