· · Коментари: 0
венчаница

Спој традиционалног и модерног: Материјал за венчанице који вековима не излази из моде (ФОТО)

Дошао је ред на сва венчања која су током последње две године одлагана

1654675802_bride-6518871_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Младенци су у потрази са савршеним амбијентима у којима ће изговорити чувено "да", а младе су посебно концентрисане на трагање за венчаницом, што често није једноставно.

Уколико размишљате о венчаници од чипке, материјалом који се вековима сматра одликом нежности и женствености, на правом сте путу.

Прочитајте још: Пронађите савршене НАОЧАРЕ ЗА СУНЦЕ: Идеални модели за ваш облик лица (ФОТО)

Чувена венчаница од чипке и данас је део моде када су у питању венчанице. Сетимо се само венчанице Кејт Мидлтон која нас је све сетила да је модел који је изабрала класика која не пролази. Уколико нисте сигурни у вези са чипком хаљина не мора да буде потпуно прекривена чипком. Иако се често повезују са старомодним, широк избор венчаница доступних данас значи да можете да изаберете скоро сваки крој са чипком, од сирене и А кроја до боемског изгледа. Тако да, чипка је свестран материјал.

Прочитајте јос: Александра Мељниченко данас је НАЈМЛАЂА МИЛИЈАРДЕРКА, али ево како је изгледала када је упознала БОГАТОГ РУСА

Хаљина од чипке је изузетно флексибилна тако да може да се прилагоди за многе врсте венчања. Без обзира да ли се венчавате у цркви или само испред матичара, чипка изгледа добро на мини хаљинама, миди кројевима, али и хаљинама до пода. Такође може да се прилагоди различитим деколтеима, од оних у облику корсета до В-изреза.

Венчаница од чипке чини да хаљина изгледа традиционалније, а у исто време има савремену силуету, па можете да комбинујете модеран и традиционални изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.