Oglas
· · Komentari: 0
venčanica

Spoj tradicionalnog i modernog: Materijal za venčanice koji vekovima ne izlazi iz mode (FOTO)

Došao je red na sva venčanja koja su tokom poslednje dve godine odlagana

1654675802_bride-6518871_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Mladenci su u potrazi sa savršenim ambijentima u kojima će izgovoriti čuveno "da", a mlade su posebno koncentrisane na traganje za venčanicom, što često nije jednostavno.

Ukoliko razmišljate o venčanici od čipke, materijalom koji se vekovima smatra odlikom nežnosti i ženstvenosti, na pravom ste putu.

Pročitajte još: Pronađite savršene NAOČARE ZA SUNCE: Idealni modeli za vaš oblik lica (FOTO)

Čuvena venčanica od čipke i danas je deo mode kada su u pitanju venčanice. Setimo se samo venčanice Kejt Midlton koja nas je sve setila da je model koji je izabrala klasika koja ne prolazi. Ukoliko niste sigurni u vezi sa čipkom haljina ne mora da bude potpuno prekrivena čipkom. Iako se često povezuju sa staromodnim, širok izbor venčanica dostupnih danas znači da možete da izaberete skoro svaki kroj sa čipkom, od sirene i A kroja do boemskog izgleda. Tako da, čipka je svestran materijal.

Pročitajte jos: Aleksandra Meljničenko danas je NAJMLAĐA MILIJARDERKA, ali evo kako je izgledala kada je upoznala BOGATOG RUSA

Haljina od čipke je izuzetno fleksibilna tako da može da se prilagodi za mnoge vrste venčanja. Bez obzira da li se venčavate u crkvi ili samo ispred matičara, čipka izgleda dobro na mini haljinama, midi krojevima, ali i haljinama do poda. Takođe može da se prilagodi različitim dekolteima, od onih u obliku korseta do V-izreza.

Venčanica od čipke čini da haljina izgleda tradicionalnije, a u isto vreme ima savremenu siluetu, pa možete da kombinujete moderan i tradicionalni izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas