Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стручњаци откривају: Који су НАЈБОЉИ ДАНИ ЗА ШОПИНГ и трикови који ће вам ОЛАКШАТИ СВАКУ КУПОВИНУ?

Истраживања су показала занимљиве резултате који вам могу бити од велике користи

1660571879_pexels-borko-manigoda-1778412.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Пре саме куповине идеално би било да саставите списак ствари које желите да набавите, како не бисте лутали шопинг центрима. Осим тога, можете се послужити и одрђеним триковима.

Најбољи дани за шопинг

Судећи према резултатима многих истраживања, понедељак, уторак и среда су идеални дани за куповину. Неписано правило је да у већим продавницама роба долази уторком, а то су и дани када није велика гужва и када су рафови најуреднији и најпрегледнији.

Идеално време за шопинг

Сматра се да је подне идеално време за куповину. Око 12 сати, када су обично паузе на послу, можете изаћи и купити оно што вам треба. После уобичајеног радног времена крећу највеће гужве и сматра се да тада не можете да видите 50% ствари које су по вашем укусу.

Величина гардеробе

Ако у радњи не можете да пронађете величину коју носите, питајте особље да погледа да ли постоји у магацину. Некада се дешава да се баш ваша величина загуби међу гомилом ствари у продавници, па можете замолити запослене да вам помогну да нађете.

Попусти

Највише нас маме велики натписи "Попуст" у излозима. Али, у свакој радњи су током целе године снижења која се не рекламирају толико како би се нова колекција брже продала. Тако да - истражујте и будите упорне!

Прање нове гардеробе

Тек купљену гардеробу оперите пре првог ношења. Стручњаци истичу да би без изузетака нову одећу ипак требало да прво оперемо, а онда носимо.

- Потпуно нова одећа може да садржи одређене потенцијалне иритансе, попут синтетичких боја или чак конзерванса како би одећа била без бора током испоруке. Ако садрже алергене који изазивају осетљивост на вашој кожи, ове хемикалије наћи ће се на вашој кожи, а онда могу да доведу  до онога што се зове контактни дерматитис - каже дерматолог Азадеха Ширазија, преноси Минд Бодy Греен.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas