Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

Стручњак за косу открива шта никако не треба да радимо: Велико "не" за фризуру коју жене обожавају (ВИДЕО)

Неке навике би требало да мењамо

1659531972_blonde-g0e4101490_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уколико свакодневно уживате у елегантном изгледу пунђе, што је у последње време све чешће, како због трендова, тако и због њене практичности, размислите још једном. Фризери нису одушевљени оваквим начином скупљања косе јер може да има негативне дугорочне резултате. 

Прочитајте још: Више никада нећете купити ПОГРЕШНУ НИЈАНСУ ПУДЕРА: Ово је НАЧИН

Тејлор Роуз је сертификовани трихолог, стручњак за проблеме са косом, поделила је на друштвеним мрежама савете у вези са неком косе, а које можемо свакодневно да применимо, а према њеним речима, неке навике би требало да мењамо.

Открива најчешће грешке које људи праве када је у питању стилизовање и брига о својој коси.

Пунђа

Прво велико не, иако је ова фризура постала изузетно популарна. Коса скупљена у елегантну пунђу или коњски реп може дугорочно да је оштети и да дође до повлачења косе.

Гумице за косу

Већина нас се ослања на чврсте гумице за косу како би праменове држали даље од лица, ипак не би требало да их коиристимо често јер могу да изазову ломљење у средини длаке. Уместо тога се одлучите за свилене гумице или оне од меканих тканина.

Прочитајте још: Део шминкања који обично заборављамо: Сенка за очи уз ово изгледа много боље

Спавање са мокром косом

После исцрпљујућег дана пуног обавеза последња ствар на коју мислите је да сушите косу након прања? Међутим, колико год примамљиво било скочити право у кревет након опуштајуће купке или туширања, најбоље је да проведете тих додатних неколико минута сушећи косу феном. Коса је у најслабијем стању када је мокра.

@тхехеалтхyхур Нумбер 4 ис мy биггест но но 🥲 #греенсцреен #трицхологист #хеалтхyхаир #хаирток ♬ И Лике Yоу (А Хаппиер Сонг) - Пост Малоне

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas