Oglas
· · Komentari: 0

Više nikada nećete kupiti POGREŠNU NIJANSU PUDERA: Ovo je NAČIN

Mali trik kako da uvek kupite nijansu pudera koji vam odgovara

1658820732_jessica-johnston-Kuaf9ch8wiw-unsplash.jpg
Foto:Unsplash
Oglas

Svaka žena koja je ikada kupovala puder zna koliko je teško odabrati pravu nijansu istog. Osim izbora teksture koja će odgovarati vašem tipu kože i prikriti nedostatke, potrebno je pronaći i nijansu koja se podudara sa bojom vašeg tena.

Kako bi vam se ne bi desilo da dođete kući, nanesete puder i shvatite da je nijansa tamnija ili svetlija od one koje vam odgovara potrebno je da uradite ovo.

Pročitajte još: Deo šminkanja koji obično zaboravljamo: Senka za oči uz ovo izgleda mnogo bolje

Naime, sačekajte da se tečni puder u potpunosti osuši. Sa mat i dugotrajnim puderima potrebno je vreme da bi se videla njihova konačna boja.

Nijansa pudera se potpuno promeni kada se formula osuši. Takođe, tu postoji i oksidacija. To znači da pigmenti u puderu reaguju na određene spoljne faktore, kao što su vazduh, pH kiselost kože i prirodna ulja koja se nalaze na licu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas