· · Коментари: 0
шминка

Тајне шминкања Одри Хепберн: Шта можемо да применимо?

Њени беаутy трикови и дан-данас се препричавају, а стил опонаша.

1608817899_Depositphotos_85901960_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Одри Хепберн, дама која је пленила елеганцијом и одмереношћу била је икона Холивуда и узор многим дамама широм света. Њени беаутy трикови и дан-данас се препричавају, а стил опонаша.

Највећа тајна коју је научила од њеног шминкера Алберто де Росија, а коју смо тек данас сазнали јесте како савршено исцртати ајлајнер. Њене прелепе крупне очи увек су биле савршено уоквирене, а ево како и ви то да постигнете.

Прочитајте још: Она не зна да изгледа лоше: Џеј Ло у несвакидашњој комбинацији привукла пажњу пролазника (ФОТО)

Корак 1

Седите равно испред огледала с благо спуштеном главом. Узмите ајлајнер и тачкицом обележите где желите да се завршава линија коју ћете превући преко горњег дела капка. Не одступајте од облика и висине свог капка. Ипак, савет је да угао буде 45 степени како би се допбио мачкасти ефекат.

Корак 2

Удахните дубоко како вам рука не би задрхтала. Полако крените да повлачите линију од унутршањег дела горњег капла ка спољашњем. Савет је да увек будете што ближе линији трепавица.

Прочитајте још: Имате РЕТКЕ ТРЕПАВИЦЕ? Један препарат направиће ЧУДА, а припреме - НЕМА!

Корак 3

Након што сте повукли линију преко целог капка, неопходно је само да повежете крај линије с тачкицом коју сте обележили на почетку. Увек спремите штапић којим ћете пажљиво отклонити вишак боје уколико сте негде „скренули с пута”. Испробавајте више пута пре него што се добро извежбате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.