Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Tajne šminkanja Odri Hepbern: Šta možemo da primenimo?

NJeni beauty trikovi i dan-danas se prepričavaju, a stil oponaša.

1608817899_Depositphotos_85901960_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Odri Hepbern, dama koja je plenila elegancijom i odmerenošću bila je ikona Holivuda i uzor mnogim damama širom sveta. NJeni beauty trikovi i dan-danas se prepričavaju, a stil oponaša.

Najveća tajna koju je naučila od njenog šminkera Alberto de Rosija, a koju smo tek danas saznali jeste kako savršeno iscrtati ajlajner. NJene prelepe krupne oči uvek su bile savršeno uokvirene, a evo kako i vi to da postignete.

Pročitajte još: Ona ne zna da izgleda loše: Džej Lo u nesvakidašnjoj kombinaciji privukla pažnju prolaznika (FOTO)

Korak 1

Sedite ravno ispred ogledala s blago spuštenom glavom. Uzmite ajlajner i tačkicom obeležite gde želite da se završava linija koju ćete prevući preko gornjeg dela kapka. Ne odstupajte od oblika i visine svog kapka. Ipak, savet je da ugao bude 45 stepeni kako bi se dopbio mačkasti efekat.

Korak 2

Udahnite duboko kako vam ruka ne bi zadrhtala. Polako krenite da povlačite liniju od unutršanjeg dela gornjeg kapla ka spoljašnjem. Savet je da uvek budete što bliže liniji trepavica.

Pročitajte još: Imate RETKE TREPAVICE? Jedan preparat napraviće ČUDA, a pripreme - NEMA!

Korak 3

Nakon što ste povukli liniju preko celog kapka, neophodno je samo da povežete kraj linije s tačkicom koju ste obeležili na početku. Uvek spremite štapić kojim ćete pažljivo otkloniti višak boje ukoliko ste negde „skrenuli s puta”. Isprobavajte više puta pre nego što se dobro izvežbate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas