Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

Тренд са самих почетака моде враћа се и ове јесени: Носите га са стилом!

Животињски детаљи дуго су део како високе, тако и дневне моде. Са доласком јесени враћају се више него током других периода у години. Популарно називан "анимал принт" можемо видети од аксесоара до панталона, хаљина, џемпера...

1632761183_Depositphotos_314973958_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Како да носимо "анимал принт"?

Иако овај принт делује оштро уклопио се у женственост, па су га носиле жене од самих модних почетака 20-их година прошлог века. Животињски принт можемо да сврстамо у класику, а дефинитивно остаје и одлика смелости.

Многи ће га избећи јер нису сигурни како да га понесу, а неки ће га носити без обзира на основна модна правила. Једно је сигурно, анимал принт може да изгледа одлично уколико знамо како да га понесемо, онако да ми носимо њега, а не он нас.

Баланс са неутралним нијансама

Највеће модне куће никада не беже од тога да овај принт уврсте у најновије колекције готово сваке сезоне.

Прво што треба да испоштујете је не мешање боја и других принтова. Уколико се одлучуте за анимал принт нека то буде ваш једини принт у тој комбинацији. Све остало изгедаће неукусно и сувишно. Уклапајте га уз основне боје, попут црне, беж или беле, јаке нијансе оставите за неке наредне комбинације.

Ове јесени можете да рецимо анимал принт на џемперу комбинујете уз тамноплаве фармерке. Уколико је у питању сукња у овом принту понесите је уз једноставну црну ролку и сигурно нећете да погрешите.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas