Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАВОДНИЦА

У овој комбинацији доњег веша ћете ОСВОЈИТИ СВАКОГ мушкарца! (ФОТО)

Зачините вече специјалним комадом доњег веша и уживајте у осећају који вам пружа.

1629199441_Depositphotos_253597218_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Није важно да ли доње рубље носите за себе или партнера - постоји нешто у чину ношења доњег веша због чега се осећамо секси и моћно. И док су одређени стилови доњег рубља класици који никада не излазе из моде, постоји и много трендова доњег веша које бисте требали да испробате. 

Прочитајте још: Она је ПРАВА Кери Бредшо: СМЕЛЕ КОМБИНАЦИЈЕ ће вас одушевити, а тек да видите гардеробер! (ФОТО/ВИДЕО)

Чипкасти боди је у моди

Боди се вратио на велика врата у 2021. години. Врло су свестрани и забавни за ношење, а мушкарци их просто обожавају.

У свету моде, за ову јесен је најављен и повратак чипкастог тренда, па ако спојимо боди и чипку, добијамо врелу и заводљиву комбинацију.

Постоје различити модели, од оних са отвором на леђима, до оних са дубоким деколтеом, сасвим је свеједно за који ћете се определити, ваш мушкарац неће моћи да вам одоли.

Играјте се и са бојама. Иако сва истраживања иду у прилог црвеној боји, када је укус мушкараца у питању, и вас охрабрујемо да експериментишете ове године. Свакако да је увек добро да имате црну, црвену и белу чипку у ормару, али пробајте и са флоресцентним бојама, љубичастом и шареним дезенима. То ће бити сигнал вашем партнеру да сте спремни да промените рутину.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas