· · Коментари: 0
шминкање

Углавном правимо грешку: На овом месту НЕ ТРЕБА да наносимо КОРЕКТОР када желимо да сакријемо подочњаке

Мала промена при наношењу коректора

1648818697_profimedia-0295642253.jpg
Фото: профимедиа

Шминка може много тога да промени на нашем лицу, скрене пажњу на делове које желимо да истакнемо и одврати је са оних које можда мање волимо. Помаже да освежавамо изглед када нисмо довољно спавали, посебно је тада значајна за предео око очију, иако не треба да буде испред свих природних начина да изгледамо одморно, за почетак довољно сна. 

Прочитајте још: Једноставно, али ефектно: Нову дневну комбинацију ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ могу да понесу све жене (ФОТО)

У том циљу, коректор може да буде спас. Коректор се користи за прекривање проблематичних места, попут тамних флека, подочњака... Колико коректора вам треба зависи од тога колико ваша подлога покрива. Међутим, постоји један део вашег лица на који ипак не треба да наносимо коректор, иако је то вероватно супрутно нашим досадашњим рутинама шминкања.

Шминкери кажу да постоји једно место на које не би требало да наносите коректор

У неким случајевима, коректори могу да погоршају стање наших подочњака. Савет шминкера је да се клонимо стављања коректора на спољним ивицама око очију и предала на коме се стварају мале фине линије(борице) када се смејемо. Када постоји вишак коректора дуж спољне ивице, то као резутат даје повећање бора и чини их израженијим.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.