Oglas
· · Komentari: 0
šminkanje

Uglavnom pravimo grešku: Na ovom mestu NE TREBA da nanosimo KOREKTOR kada želimo da sakrijemo podočnjake

Mala promena pri nanošenju korektora

1648818697_profimedia-0295642253.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Šminka može mnogo toga da promeni na našem licu, skrene pažnju na delove koje želimo da istaknemo i odvrati je sa onih koje možda manje volimo. Pomaže da osvežavamo izgled kada nismo dovoljno spavali, posebno je tada značajna za predeo oko očiju, iako ne treba da bude ispred svih prirodnih načina da izgledamo odmorno, za početak dovoljno sna. 

Pročitajte još: Jednostavno, ali efektno: Novu dnevnu kombinaciju DžENIFER LOPEZ mogu da ponesu sve žene (FOTO)

U tom cilju, korektor može da bude spas. Korektor se koristi za prekrivanje problematičnih mesta, poput tamnih fleka, podočnjaka... Koliko korektora vam treba zavisi od toga koliko vaša podloga pokriva. Međutim, postoji jedan deo vašeg lica na koji ipak ne treba da nanosimo korektor, iako je to verovatno suprutno našim dosadašnjim rutinama šminkanja.

Šminkeri kažu da postoji jedno mesto na koje ne bi trebalo da nanosite korektor

U nekim slučajevima, korektori mogu da pogoršaju stanje naših podočnjaka. Savet šminkera je da se klonimo stavljanja korektora na spoljnim ivicama oko očiju i predala na kome se stvaraju male fine linije(borice) kada se smejemo. Kada postoji višak korektora duž spoljne ivice, to kao rezutat daje povećanje bora i čini ih izraženijim.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas