Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уредница "Вога" се удала у венчаници о којој свет прича: Избор обуће одушевио жене (ФОТО)

Алисон Шифман, уредница скандинавског "Вога", померила је границе моде када је у питању венчаница

1697012629_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ схиффмане
Oglas

Сезона венчања је у току, а младе нас одушевљавају својим нетипичним изборима за најважнији дан. Од модела венчаница, преко фризуре, па до избора обуће, све је потпуно другачије од онога на шта смо навикли. А управо једно такво издање је имала и уредница принт издања скандинавског Вог-а.

Алисон Шифман, уредница скандинавског Вог-а, и њен садашњи супруг, адвокат Адам Тидеман, упознали су се, како духовито каже уредница, на старомодан начин - на Тиндеру.

Након неколико сусрета, понедељком увече долазила би у Адамов дом због нових епизода "Игре престола".

- Нисам имала тв и мислила сам да је сладак. До краја последње сезоне серије, били смо у вези, открила је за Вог.

С припремама за венчање, како је признала, кренула је одмах након одлуке да своју везу озваниче браком, а само је једну дизајнерку видела као креаторку своје венчанице из снова.

- Сањала сам да носим венчаницу с потписом Диларе Фıндıкоğлу на дан свог венчања. Она је генијална у конструкцији одевних комада, обраћању пажње на детаље и начину на који слави женско тело, рекла је уредница о перспективној дизајнерки из Турске са лондонском адресом, чије су креације нашле пут до ормара славних жена попут Зендаје, Маргот Роби и Кајли Џенер.

Њена бивша шефица, Идил Табанка, помогла јој је да с њом ступи у контакт. Након једног онлајн састанка на којем су разговарале о визији венчанице, Дилара је послала Алисон скицу прилагођеног корсетног модела са детаљима у знаку црне траке.

Угледавши скицу, уредница није крила одушевљење, а настајању своје венчанице сведочила је из прве руке, у лондонском студију дизајнерке, наводи тпортал.хр.

Осим белог модела обожаваних балетанки бренда "Миу Миу", одабраних како би могла да плеше целу ноћ, млада је додала још мало тога венчаници маштовитог дизајна.

- Тако је велика да сам знала да желим да будем суздржана са свим осталим елементима. Једини комад накита који сам хтела да носим била је мамина наруквица.

Везу с партнером Адамом, Алисон је крунисала браком након четири године везе, изменивши брачне завете у палати "Ван дер Ноотска", одмах иза угла њиховог стана у Стокхолму.

Сасвим је сигурно да је њено модно издање необично, али и прилично моћно и женствено.

А како се Вама допада и да ли бисте се одлучили за балетанке за свој најважнији дан, пишите нам у коментарима.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas