Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Витамин Е за здраву и јаку косу: Ако имате проблем са опадањем и беживотним власима, ово уље је савршен избор

Уље витамина Е има многобројне корисне ефекте

1690715905_shutterstock_437756866.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У питању је уље витамина Е, које је стекло велику популарност због своје способности претварања влажне, суве косе у бујнију и сјајнију. Верује се да може смањити губитак косе, побољшати здравље темена и циркулацију, те додати сјај коси, каже славни стилиста Ник Стенсон.

Бројна истраживања потврђују многе предности витамина Е.

Смањено опадање косе

Једно истраживање показало је да су пацијенти који су узимали додатак витамина Е имали значајан раст косе, каже Стенсон.

Побољшавање циркулације 

Нека истраживања тврде да витамин Е може побољшати целокупну циркулацију тела. Циркулација је такође повезана са здравим растом косе. Тако многи стручњаци за косу закључују да ћете применом витамина Е подстаћи циркулацију темена. 

Уношење равнотеже међу природна уља

Витамин Е је уље које, ако га користите редовно, може помоћи у равнотежи уља која природно имате. Дакле, ако је ваше теме суво или масно, можете размислити о коришћењу уља витамина Е.

"Једноставан начин за коришћење је наношење на косу и теме, равномерно распоређивање и остављање да одстоји на коси 10 до 15 минута пре него што нанесете шампон и нормално оперете косу", каже Стенсон и додаје да је уље витамина Е изврсно за косу која је природно сува, преноси "миндбодyгреен".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas