Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Визуелно повећајте усне: Заборавите на оловку и окрените се једноставнијем производу

У свету шминкања не престаје да се говори у пуним уснама

1671704848_shutterstock_520099075.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Усне су потпуно заокупиле пажњу шминкера и свих жена које природно немају ту пуноћу усана. Тако су професионалци у шминкању тражили начине да визуелно повећају усне у само неколико корака и једноставним техникама.

Један приступ је заправо веома једноставан и захтева уобичајен производ који вероватно већ поседујете.

Уместо оловке за усне, потреба вам је хајлајтер. Ако знате нешто о најбољим начинима да нанесете свој хајлајтер, вероватно знате да љубитељи шминке често стављају мрвицу овог производа изнад горње усне.

Прочитајте још: Фризер холивудских звезда саветује: За сјајну и здраву косу примените ове једноставне савете

Ово може да изгледа контраинтуитивно људима који су навикли да усне прекривају оловком у боји усана. Међутим, у овом случају, уместо да покушавате да проширите обрис усне, дајете илузију више облика. Хајлајтер ц́е се једноставно додати на местима на којима ваше усне рефлектују светлост, чинец́и да изгледају пуније и израженије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas