Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знате ли шта је ИТАЛИЈАНСКИ БОБ? Ова фризура изгледа невероватно добро, а прави се за мање од 5 минута (ФОТО)

Доминација боба наставља се и ове јесени, па ако вам је доста беживотне косе којој недостаје волумена и трагате за практичном фризуром која не захтева пуно стилизиовања.боб

1635424031_italijanski-bob.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм
Oglas

Решење је једноставни италијански боб.

Након шармантног француског боба који су с одушевљењем пригрлиле многе девојке, јер је практичан и невероватно кул, стиже нова варијанта боба - тзв. талијански боб.

Реч је о врло шик фризури погодној и за валовиту косу, али и за равну косу која поуздано скида године.

Савршена је за бринете овалних лица, но ништа мање добро не пристаје ни плавушама. 

Овај рез је идеалан за девојке којие не желе да проводе пуно времена испред огледала, са феном и четком у рукама.

Ова фризура најбоље изгледа кад је симпатично разбарушена и одлично је решење, ако је ваша коса лагано валовита.

Како би се постигао гламурознији, женственији изглед, италијански боб носи се са шишкама које су нешто дубље од остатка косе у висини врата.

Ова фризура лепо стоји и власницама издуженог, овалног или трогластог лица, а фризери истичу како је најбоље да је ошишан тако да прати природну текстуру косе.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas