Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУИ

Бекамови су је ОДАВНО одабрали за свој дом: Која боја улазних врата диже цену некретнини и знак је чистог ЛУКСУЗА?

Није бела!

1691316911_VB-NASLOVNA.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/вицториабецкхам
Oglas

Брачни пар Викторија и Дејвид Бекам стручњаци су за моду, а за улазна врата свог лондонског дома бирали су атипичну боју.

Сви знамо да су и Викторија и Дејвид Бекам залуђени модом и не жале новца ни за гардеробу, ни за уређивање ентеријера свог дома како би све било савршено.

И, заиста, њихов дом одише луксузом, што можемо да приметимо на њиховим Инстаграм профилима, када окаче фотографије из свог дома.

Јасно је да, с обзиром на богатство које поседује, могу себи да приуште све што пожеле, па тако и најситније и оне крупније ствари у свом дому.

Ипак, неки њихови избори не свиде се увек свима. Додуше, треба узети у обзир да је Викторија модна дизајнерка, а и да Дејвид свашта зна о естетици, јер се такође бавио модом, осим фудбалом.

Ако обратите пажњу на сам улаз у њихов дом, видећете да су за улазна врата одабрали црну боју, и то потпуно мат.

То није по фенг шуију идеалан избор, већ учитељи фенг шуија сматрају да је прави избор црвена боја, лакирана до сјаја, јер, како се верује, привлаче богатство и новац.

У Србији ни то није популаран избор, већ се људи најчешће одлучују за бела врата, која усклађују с бојом прозора и рамова, али стручњаци се по овом питању слажу с Бекамовима.

- Њихов дом је класичан и одлично му пристају црна улазна врата, са пескираним стаклом и украсима од метала, објашњава дизајнерка Сузан Корво.

Како се наводи, према истраживањима једног америчког сајта са огласима за продају некретнина, куће са црним улазним вратима постигну, у просеку, цену вишу за невероватних 6000 долара!

- Људима такав дом делује веома елегантан, класичан, одаје особе са осећајем за стил, објашњава Теш Бредли, стручњак за психологију боја.

- Главно је правило да улазна врата треба да буду бар мало тамнија од куће, истиче дизајнерка Сузан Корво.

 - То не мора да буде баш црна боја, али не саветујем ни белу. Размишљајте о улазним вратима као што бирате руж за усне - нека боја привлачи пажњу и буде интересантна, препоручује дизајнерка.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas