Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Често ломите или губите ствари у кући? Разлог може бити негативна ЕНЕРГИЈА која је завладала у вашем дому - погледајте како да је отерате

Ако ово постане учестала појава, могуће је да се дешава нешто мистично и необично

1671277328_Foto-Shutterstock-staklo.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сасвим је нормално да у дому имамо кварове или да ствари понекад нестану, али када то постане учестала појава, могуће је да се нешто чудно и мистично дешава са енергијом у вашем дому, пише Ловесенса.

Живот показује да узроци хаоса у вашем дому могу бити потпуно различити и леже у биоенергији, фенг шуију или психологији.

Прочитајте још: Цитати два СЛАВНА писца који ће вам помоћи да ПОБЕДИТЕ себе: Отерајте несрећу и научите да волите себе

Ево шта значи када се ствари у кући ломе и нестају и како можемо да исправимо ситуацију:

Енергетски разлози

У вец́ини случајева, хаос у куц́и почиње због накупљања негативне енергије. То се може догодити зато што у куц́и живи снажни енергетски вампир или укућани често имају негативне мисли. Можда у куц́и постоје ствари енергетског вампира или је куц́а препуна беспотребних ствари које стално накупљају негативност. Ако је то случај, проблем можете решити чишц́ењем енергије.

Генерално очистите кућу ослобађајуц́и је непотребних ствари и уклањајуц́и прашину. Све старе ствари које би у будуц́ности још могле бити од користи треба уклонити дати у хуманитарне сврхе.

Након генералног чишц́ења, узмите свец́у, упалите је и носите у све просторије, гледајуц́и у сваки угао. Обратите пажњу на пламен. Ако се свец́а пуши, пукне или угаси, то значи да се у куц́и скупило доста негативности, а ритуал ц́е морати да поновити, можда и више пута. Када свец́а почне да гори равномерно, не пуши се и не пуцкета, енергија вашег дома постала је апсолутно светла.

Психолошки разлози

Мисли су материјалне, што значи да ваше депресивно стање такође може изазвати разне кварове и губитке у куц́и.

Ако је особа депресивна, ако је оптерећују тешке мисли, толико је дубоко у својим мислима да не примец́ује где ставља своје ствари, непрестано их губец́и. Штавише, такве особе могу бити непажљиве и некоординисане, што значи да стално нешто додирују, разбијају ствари.

У оваквим случајевима потребна је помоћ психолога. Уколико желите да спречите овакво стање важно је да елиминишете негативне људе из свог живота и размишљате о пријатним стварима, радите нешто што испуњава вашу душу. Позитиван став и одсуство сукоба омогуц́иц́е да обновите душевни мир, након чега ц́е и ситуација у куц́и бити боља.

Негативни људи

Оштец́ења и губици у куц́и могу настати због присуства негативних људи. На пример, ако у вашу куц́у уђе комшија који се претвара да је пријатељ, али вам заправо завиди, верује се да ће се након његовог одласка неке ствари у кући покварити. Техника је посебно осетљива на неискреност, па се могу очекивати кварови електричних уређаја и рачунара.

Народна веровања

Ако су у куц́и видљиве цеви или вода из славине капље, вероватно ц́ете имати финансијских проблема. Размислите о томе како рационално трошите новац и где бисте могли да уштедите. Покушајте да усмерите новчани ток у правом смеру, улагањем у посао или потрошњом у добротворне сврхе. И да, не заборавите да поправите славину.

Ако стално губите неопходне ситнице (укоснице за косу, кључеве, чарапе, капе), вероватно ц́ете се често понашати као егоиста, стављајуц́и у први план своје жеље и потребе. Поред тога, лењи сте и радије пребаците одговорност на друге.

Поломљено и напукло посуђе, као и пукотине на мониторима или огледалима, указују на то да у куц́и настаје озбиљан сукоб.

Сталне кварове електричних уређаја, на пример сијалице, указују на то да људи из ваше прошлости желе да вам нанесу штету.

Чести кварове у куц́и указују на лоше односа.

Вечно изгубљене ствари указују на стагнирање. Они су сигнал да требате напустити старо и непотребно, отварајући простор за ново, занимљиво и привлачно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas