Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI

Да ли се у ваш дом "уселила" ЛОША ЕНЕРГИЈА? Проверите уз једноставн ТРИК уз помоћ ЛОВОРОВОГ ЛИСТА

Према фенг схуи веровању, ловоров лист може да "осети" присуствво негативне енергије

1632906209_allspice-g78fda0def_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

У фенг схуи култури која се темељи на енергији, постоје бројне технике за прочишћавање негативне струје која може да наруши баланс и мир у дому.

Једна од њих је и ова техника са ловоровим листом, која ће вам открити да ли се у вашем дому накупила лоша енергија, и уколико јесте, потребно је прочишћавање животног простора.

Прочитајте још: ПЕТ кућхих навика које скоро СВИ чинимо, а привлаче ЛОШУ енергију и утичу на ФИНАНСИЈЕ

Ова техника не изводи се случајно баш са ловоровим листом.

Осим што има лековито дејство, верује се да ловор одбија и негативну енергију и чисти енергетски простор.

Како да откријете лошу енергију у дому уз помоћ ловора?

За почетак, потребно вам је неколико листова ловора, најбоље би било 3 веће лиске, једна свећа или шибица и један тањир.

Фото: Пиксабеј

Запалите ловоров лист и оставите га у тањиру да изгори. Затим изађите на терасу или идите у неку другу просторију, и сачекајте десетак минута, како би ловор изгорео.

Мирис који будете осетили када се вратите у просторију може вам открити каква је енергија у вашем дому.

Ако је мирис пријатан и осећате мир и спокој док га удишете, онда се верује да је енергија позитивна. Међутим, уколико је мирис који сте осетили непријатан, превише јак и осећа се на нешто кисело и труло, вероватно се у вашем дому накупила негативна енергија, коју морате да прочистите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas