Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI

Da li se u vaš dom "uselila" LOŠA ENERGIJA? Proverite uz jednostavn TRIK uz pomoć LOVOROVOG LISTA

Prema feng shui verovanju, lovorov list može da "oseti" prisustvvo negativne energije

1632906209_allspice-g78fda0def_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

U feng shui kulturi koja se temelji na energiji, postoje brojne tehnike za pročišćavanje negativne struje koja može da naruši balans i mir u domu.

Jedna od njih je i ova tehnika sa lovorovim listom, koja će vam otkriti da li se u vašem domu nakupila loša energija, i ukoliko jeste, potrebno je pročišćavanje životnog prostora.

Pročitajte još: PET kućhih navika koje skoro SVI činimo, a privlače LOŠU energiju i utiču na FINANSIJE

Ova tehnika ne izvodi se slučajno baš sa lovorovim listom.

Osim što ima lekovito dejstvo, veruje se da lovor odbija i negativnu energiju i čisti energetski prostor.

Kako da otkrijete lošu energiju u domu uz pomoć lovora?

Za početak, potrebno vam je nekoliko listova lovora, najbolje bi bilo 3 veće liske, jedna sveća ili šibica i jedan tanjir.

Foto: Piksabej

Zapalite lovorov list i ostavite ga u tanjiru da izgori. Zatim izađite na terasu ili idite u neku drugu prostoriju, i sačekajte desetak minuta, kako bi lovor izgoreo.

Miris koji budete osetili kada se vratite u prostoriju može vam otkriti kakva je energija u vašem domu.

Ako je miris prijatan i osećate mir i spokoj dok ga udišete, onda se veruje da je energija pozitivna. Međutim, ukoliko je miris koji ste osetili neprijatan, previše jak i oseća se na nešto kiselo i trulo, verovatno se u vašem domu nakupila negativna energija, koju morate da pročistite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas