Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЕНИЈАЛНО

Девојка открила ТРИК ЗА ПРАЊЕ ВЕША: Ево како да вам веш БОЉЕ ПЕНИ и да остане јачи мирис (ВИДЕО)

Многи су пожелели да испробају оваај једноставан трик током следећег прања веша

1652361958_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок/ цлеанwитхбекxx
Oglas

Када дође време за прање веша, већина вероватно ни не размишља претерано о поступку, све иде аутоматски. Одвајање белог и шареног, сипање детерџента у преграде, мало омекшивача, подешавање програма... Али да ли смо све време били у заблуди? 

Девојка по имену Беки Марфи која на ТикТоку често објављује разне трикове за чишћење, тврди да је грешка убацити прашак за веш у фиоку машине, већ да је много боље ставити га у бубањ.

"Шокирана сам колико људи ово није знало", написала је она уз видео, додајући да стављање прашка у фиоку зачепљује веш машину и да је временом може оштетити.

Прочитајте још: НИШТА НЕ КОШТА! Ево како да спречите да ОДЕЋА ИЗБЛЕДИ током прања (ВИДЕО)

Уместо тога, она тврди да ће се веш много боље опрати када прашак ставите директно у бубањ јер вода тако боље запени, а опрани веш има интензивнији мирис.

@цлеанwитхбекxx Схоцкед ат хоw манy пеопле дид нот кноw тхис🤯 #цлеанwитхбекxx #цлеанингхацк #wасхингмацхине #цлеанток #фyп #лифехацк ♬ оригинал соунд - ЦлеанwитхбекXx

И док су се у коментарима јавили неки који тврде да Бекин трик заиста ради, други кажу да им није јасно чему онда уопште служе преграде за прашак и омекшивач на машинама.

Ако одлучите да прашак убаците директно у бубањ машине, морате да поведете рачуна о једном – да не ставите превише веша јер то може да спречи да се прашак отопи.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas