Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Два трика за савршен мирис сваке просторије у кући: Састојке имате у кухињи

Увек можете да пробате природна решења

1654794349_faucet-g91d7d4b5f_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Уколико сте у потрази за брзим, а ефикасним решењима која ће ваш дом да учине свежијим и мириснијим једна мама пронашла је свој начин и све поделила на друштвеним мрежама.

Шантел Мила, позната као Мама Мила, поделила је лаке трикове помоц́у којих ће аш дом да мирише невероватно за неколико минута.

Прочитајте још: Уклоните жуте флеке од зноја са одеће: Савети који ће вам олакшати непријатне ситуације

Један трик је савршен за кухињу, купатила и просторе за прање веша.

- Очистите судоперу содом бикарбоном помоћу лимуна да бисте уклонили мрље од рђе и сву прљавштину - истиче Мила.

Видео је показао да је лимун преливен содом бикарбоном учинио да судопера заблиста за неколико секунди.

@мама_мила_ 3 еасy трицкс то леаве yоур хоме смеллинг беаутифул 🕊 #хометипс #хомецлеанинг ♬ Руннинг Уп Тхат Хилл (А Деал Wитх Год) - Кате Бусх

Следећем трику је  потребно тридесет минута да ступи на снагу, али је вредно чекања.

- Ставите 10 капи есенцијалног уља у 1/2 шоље соде бикарбоне. Поспите тепихе, оставите сат времена и усисајте.

Уз ово ће се леп мирис распршити свуда по просторији, а ви ћете моћи да уживате.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas