· · Komentari: 0
rešenje

Dva trika za savršen miris svake prostorije u kući: Sastojke imate u kuhinji

Uvek možete da probate prirodna rešenja

1654794349_faucet-g91d7d4b5f_1280.jpg
Foto: pixabay

Ukoliko ste u potrazi za brzim, a efikasnim rešenjima koja će vaš dom da učine svežijim i mirisnijim jedna mama pronašla je svoj način i sve podelila na društvenim mrežama.

Šantel Mila, poznata kao Mama Mila, podelila je lake trikove pomoću kojih će aš dom da miriše neverovatno za nekoliko minuta.

Pročitajte još: Uklonite žute fleke od znoja sa odeće: Saveti koji će vam olakšati neprijatne situacije

Jedan trik je savršen za kuhinju, kupatila i prostore za pranje veša.

- Očistite sudoperu sodom bikarbonom pomoću limuna da biste uklonili mrlje od rđe i svu prljavštinu - ističe Mila.

Video je pokazao da je limun preliven sodom bikarbonom učinio da sudopera zablista za nekoliko sekundi.

@mama_mila_ 3 easy tricks to leave your home smelling beautiful 🕊 #hometips #homecleaning ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

Sledećem triku je  potrebno trideset minuta da stupi na snagu, ali je vredno čekanja.

- Stavite 10 kapi esencijalnog ulja u 1/2 šolje sode bikarbone. Pospite tepihe, ostavite sat vremena i usisajte.

Uz ovo će se lep miris raspršiti svuda po prostoriji, a vi ćete moći da uživate.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.