Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕКСПЛОЗИЈА СРЕЋЕ ПРЕ ПРАЗНИКА: Испратите Фенг Шуи правила и добра енергија стиже у ваш дом

Када подручје новца има праву енергију, ваш дом или канцеларија може да привуче и задржи енергију богатства и новца. То ће се свакако одразити на ваш живот, па покушајте да примените следеће савете.

1702736038_ADF.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фенг шуи елемент богатства је дрво, а знате да је дрво ојачано водом, која негује дрво и земљу и пружа чврсту основу за раст.

Декор вашег дома или канцеларије у области новца треба да изражава ове елементе.

Осам корака да добро искористите ове елементе у области новца:

1. Донесите здраве, бујне зелене биљке, као што су црассула, срећни бамбус и биљке које пречишћавају ваздух, или било коју биљку која је снажна и која ће успевати уз природно светло у том подручју. 

2. Карактеристика воде, огледала или слике воде. Ако сте довољно маштовити, можете да поставите и целу фонтану у зони новца, биће то одличан фенг шуи. Огледала су одлична за област новца, а лако можете окачити слику прелепог водопада, језера итд. Уверите се да је вода чиста и да тече.

(Можда сте приметили да све више радњи, чак и код нас, постављају огледала тако да стварају одраз касе. Порекло овога налазимо у фенг шуи теорији. Огледало симболично удвостручује количину новца која улази и тако доноси позитивну енергију која привлачи веће богатство.Такође у продавницама се огледала користе за оптичко повећање количине робе на полицама, што има сличан ефекат као огледало поред благајне)

3. Нагласите специфичне облике у овој области. Сваки фенг шуи елемент је изражен у одређеним облицима, тако да до жељене енергије можете доћи облицима као што су: правоугаони (дрво), квадрат (земља), таласасти (вода). То могу бити шаре, оквири за слике, тканине или тапете. Ови облици ће донети добру енергију овом подручју.

4. Слике шума, паркова или дивљег зеленила донеће добру енергију дрвета, такође, можете окачити слике са занимљивим копненим формацијама, од пешчане плаже до планина и канјона који ће представљати земљиште.

5. Изаберите најбоље фенг схуи боје за украшавање области новца, то могу бити зидови, тканине или декор. Зелена, љубичаста и црвена су најмоћније за привлачење обиља.

6. Украсите простор сликама које приказују или симболизују обиље. Можете одабрати нешто модерно или слику која за вас представља обиље и раскош.

7. Размислите о класичним фенг шуи декорацијама, само будите сигурни да се уклапају у унутрашњост и да заиста иду уз вас. Ако сте један од оних који воле источњачку мудрост, медитацију или јогу, у свој дом можете донети благостање и мир постављањем статуе анђела, божанства, свеца или духовног учитеља… Осим што ћете унети мир и спокој дома, ове „свете“ статуе добро иду уз готово све ентеријере.

8. Увек одржавајте енергију свежом и живом користећи пријатне природне мирисе, свеже цвеће (бамбус, црассула, орхидеја, љубичица) и неколико свећа. Добро осветљен простор и пуштање умирујуће музике с времена на време су велики активатори добре енергије, пише Мојентеријер.рс.

Запамтите да су свеће међу најмоћнијим Фенг-Схуи „лековима“. Осветљење свећама ће сигурно подићи енергију у сваком простору. Предлажемо да набавите црвени свећњак. Црвена боја испуниће простор сјајном енергијом, а квалитетан свећњак симболизује дуг живот.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas