Oglas
· · Komentari: 0

EKSPLOZIJA SREĆE PRE PRAZNIKA: Ispratite Feng Šui pravila i dobra energija stiže u vaš dom

Kada područje novca ima pravu energiju, vaš dom ili kancelarija može da privuče i zadrži energiju bogatstva i novca. To će se svakako odraziti na vaš život, pa pokušajte da primenite sledeće savete.

1702736038_ADF.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Feng šui element bogatstva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i pruža čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili kancelarije u oblasti novca treba da izražava ove elemente.

Osam koraka da dobro iskoristite ove elemente u oblasti novca:

1. Donesite zdrave, bujne zelene biljke, kao što su crassula, srećni bambus i biljke koje prečišćavaju vazduh, ili bilo koju biljku koja je snažna i koja će uspevati uz prirodno svetlo u tom području. 

2. Karakteristika vode, ogledala ili slike vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete da postavite i celu fontanu u zoni novca, biće to odličan feng šui. Ogledala su odlična za oblast novca, a lako možete okačiti sliku prelepog vodopada, jezera itd. Uverite se da je voda čista i da teče.

(Možda ste primetili da sve više radnji, čak i kod nas, postavljaju ogledala tako da stvaraju odraz kase. Poreklo ovoga nalazimo u feng šui teoriji. Ogledalo simbolično udvostručuje količinu novca koja ulazi i tako donosi pozitivnu energiju koja privlači veće bogatstvo.Takođe u prodavnicama se ogledala koriste za optičko povećanje količine robe na policama, što ima sličan efekat kao ogledalo pored blagajne)

3. Naglasite specifične oblike u ovoj oblasti. Svaki feng šui element je izražen u određenim oblicima, tako da do željene energije možete doći oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadrat (zemlja), talasasti (voda). To mogu biti šare, okviri za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju ovom području.

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila doneće dobru energiju drveta, takođe, možete okačiti slike sa zanimljivim kopnenim formacijama, od peščane plaže do planina i kanjona koji će predstavljati zemljište.

5. Izaberite najbolje feng shui boje za ukrašavanje oblasti novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Zelena, ljubičasta i crvena su najmoćnije za privlačenje obilja.

6. Ukrasite prostor slikama koje prikazuju ili simbolizuju obilje. Možete odabrati nešto moderno ili sliku koja za vas predstavlja obilje i raskoš.

7. Razmislite o klasičnim feng šui dekoracijama, samo budite sigurni da se uklapaju u unutrašnjost i da zaista idu uz vas. Ako ste jedan od onih koji vole istočnjačku mudrost, meditaciju ili jogu, u svoj dom možete doneti blagostanje i mir postavljanjem statue anđela, božanstva, sveca ili duhovnog učitelja… Osim što ćete uneti mir i spokoj doma, ove „svete“ statue dobro idu uz gotovo sve enterijere.

8. Uvek održavajte energiju svežom i živom koristeći prijatne prirodne mirise, sveže cveće (bambus, crassula, orhideja, ljubičica) i nekoliko sveća. Dobro osvetljen prostor i puštanje umirujuće muzike s vremena na vreme su veliki aktivatori dobre energije, piše Mojenterijer.rs.

Zapamtite da su sveće među najmoćnijim Feng-Shui „lekovima“. Osvetljenje svećama će sigurno podići energiju u svakom prostoru. Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja ispuniće prostor sjajnom energijom, a kvalitetan svećnjak simbolizuje dug život.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas