Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево ШТА СЕ ДЕСИ када убаците ВЛАЖНУ МАРАМИЦУ у машину за веш

Многе домаћице су одушевљене овим једноставним триком

1667472899_ves-masina.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Просечна особа потроши око четири сата недељно на прање веша, а иако модерне веш машине већину "посла" обављају саме, резултат прања може се значајно побољшати једним једноставним триком.

Ова метода посебно је корисна за власнике кућних љубимаца, као и оне који поседују пуно одеће тамних боја, а реч је о стављању влажне марамице у машину пре него убаците веш на прање.

Резултати ће бити видљиви одмах, те заиста премашују очекивања - одећа ће бити без длачица и косе, јер влажне марамице делују као "апсорбер" за њих, пише "Бригхт Сиде".

Како то исправно урадити?

Важно је правило да се на сваку машину за прање веша (отприлике 7 до 8 килограма веша) не ставља више од 3 влажне марамице ођедном. Кад се бубањ почне да се врти, влажне ће се марамице умешати у одећу и скупљати длаке и косу, а код сваког прања користите нову влажну марамицу коју сте извукли из паковања.

Оно што је важно је да влажне марамице буду довољно чврсте и густе да се не распадну током прања веша, а то можете проверити тако да пробате да их поцепате рукама. Ако не успете или вам је за то потребно пуно снаге, довољно су чврсте.

Никако немојте користити папирне марамице уместо влажних - оне ће се распасти, а веш ће имати још више мрвица и изгледаће још горе. Неће вам помоћи ни марамице за скидање шминке.

Ако не желите да одећа апсорбује мирис влажне марамице, одаберите оне антибактеријске или без мириса, а можете ставити и више омекшивача који ће прикрити мирис.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas