Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

FENG SHUI савет да спречите лошу енергију која влада у дому: Уколико имате ОВА ЧЕТИРИ ПРЕДМЕТА, решите их се ОДМАХ

Све што се налази у вашој кући у себи садржи енергију, тврде фенг схуи стручњаци.

1644416458_home-g95a250a51_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према филозофији коју заступа фенг схуи, сви предмети у вашем дому, од оних најкрупнијих до декорације и ситница – имају сопствено енергетско поље које може бити позитивно и негативно.

Наиме, неки од тих предмета више су него непожељни у вашој близини у простору у коме боравите, јер са собом доносе лошу и негативну енергију и могу да утичу на здравствене проблеме.

Прочитајте још: Дечја соба по FENG SHUI-ју: Која правила треба испоштовати када је у питању КРЕВЕТ, БОЈА ЗИДОВА и ДЕТАЉИ?

Ево неколико ствари којих се, према речима фенг схуи стручњака, одмах морате решити, уколико желите да вратите баланс и позитивну енергију у свој дом.

Покварени кућни апарати

Електрични апарати представљају снагу и моћ у вашем дому. Уколико имате апарате које не користите дуже време, покварени су или нису у функцији - решите их се што пре!

Покварени кућни апарати и техника коју користите у домаћинству према фенг схуи принципима могу донети мноштво здравствених проблема, пословне неуспехе и проблеме у емотивним односима.

Суво цвеће

Живе биљке су веома добре - доносе позитивну енергију и симболишу раст и просперитет. Међутим, то правило не важи за аранжмане од сушеног цвећа или биљке које су увенуле.

Фенг схиу метода тврди да увело и осушено цвеће извлачи енергију и да се због тога можете осећати уморно, исцрпљено и безвољно. Суво цвеће у дому подстиче осећај чежње, носталгије и ствара осећај мањка снаге. Препорука је да се осушеног и увелог цвећа решите што је пре могуће.

Храна

Храна према фенг схуију представља вашу способност да дајете и примите љубав. Уколико у фрижидеру имате храну која је покварена или јој је истекао рок трајања, то наводно може негативно утицати на ваше везе у животу, како са породицом, децом и пријатељима, тако и са партнером.

Стога, прегледајте фрижидер и шпајз и решите се свега што више није јестиво што пре.

Лекови којима је истекао рок

Према фенг схуи правилима, сви фармаколошки производи и препарати за негу, међу које спадају лекови, креме, купке, дезодоранси и слично, а којима је истекао рок трајања, морају одмах бити бачени јер поред тога што нису више за употребу јер садрже токсичне материје, такви производи могу да утичу негативно на ваш сан, осећај спокојства, али и психичку равнотежу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas