Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ СХУИ САВЕТИ ЗА ЈЕСЕН: Како да ВАШ ДОМ постане у ОАЗА МИРА И СПОКОЈА?

Јесен је годишње доба које нас подсећа да је време да пустимо све "мртве ствари" - како у фигуративном, тако и у буквалном смислу.

1697092174_jesen-feng-shui-saveti.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Знате већ и сами шта то значи. Време је да се отарасите свега што није у складу са вашим жељама, надањима, животним искуством, годинама, па и свакодневним навикама. Што се Фенг Шуи-ја тиче ствари су поприлично јасне. Баш као и у врту, када се листови осуше, време је да их уклоните како би израсли нови. Иста ствар је и са вашим домом.

Али, како се фенг шуи енергија мења у складу са годишњим добима? Добро питање! Када је реч о јесењој сезони, главни циљ је створити дом који је у хармонији односно балансу са природом. Јесен је доба када је на власти Јин енергија - мека, женствена и мудра. Но, док прелазимо у такозване мрачније месеце, живот нас позива на преиспитивање. 

Јесен је зато савршен моменат да успорите своје кретање и одвојите мало времена да привучете нову енергију у садашњи тренутак. У практичном смислу, то значи да је време да се позабавите свим оним пројектима и задацима које сте дуго одлагали - примера ради да замените стари водокотлић или поправите судоперу како би се финансије коначно стабилизовале.

Време је, дакле, да се све оно што је покварено и истрошено замени, те да се вратите на здраве навике које ће вам помоћи да "преживите" хладне и кишовите дане који су пред нама. У фенг шуи-ју радимо са пет елемената: земља, дрво, ватра, вода, ваздух и метал. Сви ови елементи су неопходни да би један дом, односно она најбоља Чи енергија у њему, правилно функционисали.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas