Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

ФЕНГ СХУИ савети за уређење ТРПЕЗАРИЈЕ: Бирајте овакав облик стола, а ево чиме да се водите при избору тепиха

Трпезарија је симбол породичне хармоније. То је место на коме се окупљамо, па желимо да направимо савршен ентеријер који ће пренети најлепшу енергију.

1645897241_dining-table-g1c5a9fcd1_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уређење трпезарије према фенг схуи дисциплини

Трпезаријски сто

Облик стола игра веома важну улогу. Квадратни или правоугаони сто је најбољи ако желите да привучете више стабилности и уземљења или ако је ваш циљ постизање мира. Овални или округли сто је одличан за стварање глатког, нежног протока чи енергије по просторији.

Прочитајте још: Желите да ваша спаваћа соба изгледа луксузније? ОВИ трикови који ће вам променити живот

Столице

Ако желите да се ваши гости опусте, а и ви сами  побрините се да имате удобне трпезаријске столице. Потражите столице са наслонима, а такође би требало да има довољно места око сваке столице. Занимљиво је то да фенг схуи препоручује  да имате више столица од броја људи који живе у дому, сматра се да то привлачи пријатељства.

Боје зидова у трпезарији

Црвена стимулише апетит и додаје топлу, али јаку енергију дешавањима. Смеђа и жута су уземљујуће  и повезане су са стабилном земаљском енергијом. Жута такође доноси више осећања радости. Зелена доноси елемент дрвета, односно природе у ваш простор. Бела и сива су популарне боје које могу пружити разноврсну, неутралну позадину.

Прочитајте још: Желите визуелно ВЕЋИ ПРОСТОР? Ове боје и један чест тренд треба да избегавате

Тепих у трепезарији

Тепих је одличан додатак трпезарији јер ће помоћи да се енергија у простору смири. Из перспективе дизајна, важно је имати тепих одговарајуће величине. Уверите се да је тепих у трпезарији довољно велик да ваше трпезаријске столице и даље буду на тепиху када се повуку од стола, пише Тхе Спруце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas